Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας XCM
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM
23 Μαΐου 2022
Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο ιστορικό Πετρίλο Αργιθέας.
Ο Δήμος Αργιθέας με έγγραφο του, ζήτησε την συνδρομή μας για την κάλυψη της διαδρομής, ώστε να υπάρχει ασύρματη επικοινωνία ανάγκης.
Χθες με τον SV4GDE και την βοήθεια της Βασιλικής και του Στέλιου, κάναμε αυτοψία στην περιοχή που θα διεξαχθεί ο αγώνας, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός για την επικοινωνιακή κάλυψη του αγώνα και τις θέσεις των σταθμών ασύρματου.
…..
24 Μαΐου 2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM
Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, όπως προαναφέρθηκε, θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο Πετρίλο Αργιθέας.
Ο Δήμος Αργιθέας ζήτησε την συνδρομή μας, ώστε να υπάρχει ασύρματη επικοινωνία κατά μήκος της διαδρομής, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα
Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσα από τα μέλη είναι διαθέσιμα να συνδράμουν να μας ενημερώσουν.
Το βράδυ της Πέμπτης στο σύλλογο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Καλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να είναι παρόντες.
….
28 Μαΐου 2022
Η ομάδα υποστήριξης επικοινωνιών του XCMarathonNationalChampionships 2022 που θα διεξαχθεί στο Πετρίλο Αργιθέας, αναχωρεί στις 6:45 το πρωί της Κυριακής 29/5/2022 από τα γραφεία του συλλόγου.
Όσοι συμμετάσχουν πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα.
…
29 Μαΐου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου. στο Πετρίλο της Αργιθέας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon (XCM), που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αργιθέας.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τον Δήμο να συνδράμει στις επικοινωνίες, με την εγκατάσταση σταθμών ασυρμάτου κατά μήκος της διαδρομής, ώστε να εξασφαλιστεί η επικοινωνία για την ασφαλή έκβαση του αγώνα.
Πράγματι μετά από προηγούμενη αυτοψία στην περιοχή, μέλη της Ραδιολέσχης, σε συνεργασία με την Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας και της Λέσχη 4Χ4, τοποθετήθηκαν σε προεπιλεγμένα σημεία της διαδρομής. Η παρουσία τους κρίθηκε, εκ του αποτελέσματος, αρκετά σημαντική, καθώς η μεταβίβαση της πληροφορίας για τα δύο ατυχήματα που συνέβησαν, ήταν άμεση προς το κέντρο συντονισμού και επίσης άμεση ήταν και η ανταπόκριση του γιατρού του αγώνα, της παρισταμένης ιατρού και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δήμητρας Νάτσινα και των διασωστών του ΕΚΑΒ, ώστε να κινηθεί άμεσα η ομάδα διάσωσης της ΕΟΔ Καρδίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματισμένους αθλητές και την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά τους στο σημείο τερματισμού του αγώνα, όπου τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου, αλλά και στα μέλη της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας και της Λέσχης 4Χ4, που με άριστη συνεργασία καταφέραμε και φέραμε σε πέρας την επικοινωνιακή και όχι μόνο, κάλυψη του αγώνα.
Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου, τους Αντιδημάρχους Μπάμπη Πούλιο, Κώστα Γραμμένο και Αθανάσιο Καραγεώργο, για την υπέροχη φιλοξενία τους.
5ος Πλαστήριος δρόμος 11-5-2022
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΟ
Την Κυριακή διεξάγεται ο 5ος Πλαστήριος δρόμος. Προκειμένου να συνδράμουμε στις επικοινωνίες ασφάλειας του αγώνα, παρακαλούνται τα μέλη για την συμμετοχή τους.
Ενημέρωση συμμετοχής μέχρι αύριο το απόγευμα.
….
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε ο 5ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη συνεργασία των Αθλητικών Συλλόγων Καρδίτσας, ''Φωκιανός'', ''Ωρίων'' και Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας.
Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 1000 άτομα, δρομείς και παιδιά κάθε ηλικίας, που έτρεξαν στις τρεις διαδρομές των 1.000 μέτρων, των 5.000 μέτρων και των 10.000 μέτρων.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας που από το 2016 στον 1ο Πλαστήριο Δρόμο, αδιαλείπτως καλύπτει τις επικοινωνίες κατά μήκος της διαδρομής, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και ασφάλεια των αθλητών, ήταν και πάλι παρούσα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας που συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχή κάλυψη του αγώνα.
Δείτε παρακάτω βίντεο από τον αγώνα, όπως καταγράφηκαν από τοπικά ΜΜΕ:
https://www.facebook.com/1147878990/videos/1368284740312819/
https://www.youtube.com/watch?v=Qo4eg6PSR_Y
https://www.youtube.com/watch?v=GTZNm0FnebU
4ος Πλαστήριος Δρόμος
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User

3ος Πλαστήριος δρόμος
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User
2ος Πλαστήριος δρόμος
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User

2ος Πλαστήριος δρόμος - Ανακοίνωση
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User

13ος Τιτάνιος δρόμος στον Παλαμά
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User
Ο 1ος Αγώνας Δρόμου "Ηρώων των Αιθέρων".
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User

"Ημέρες ποδηλάτου" 17 Απριλίου 16
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User
1ος Πλαστήριος Δρόμος
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: ΑΓΩΝΕΣ
- Γράφτηκε από τον/την Super User
Περισσότερα Άρθρα...
- 9ος Πανελλήνιος αγώνας δρόμου Δολόπων
- Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών. Μυρίνη 27 & 28-06-2015
- 3o Xterra. Λίμνη Πλαστήρα 20-6-2015
- 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ''Μενελαΐδας''
- 2o Xterra. Λίμνη Πλαστήρα 21-6-2014
- 8ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Δολόπων
- 8ος Πανελλήνιος αγώνας δρόμου Δολόπων (21 Σεπ 2013)
- 1o Xterra Greece 2013 ..Τέλος ..
- 1o_XTERRA_2013
- 7ος Πανελλήνιος αγώνας δρόμου Δολόπων (30 Ιουν 2012)

.O.E.A.
.Γ ε ν ι κ ά
.Νομός Καρδίτσας
Ραδιοερασιτεχνικά
Ραδιο/κοί Σύλλογοι
WeeklyDX-Calendar
APRS SZ4KRD
Διάδοση
VIDEO Tests1
Γιορτάζουν τον Νοέμβριο