1ο Lake Plastiras Trail με utragrafa

 

 

Το τριήμερο που μας πέρασε η Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα είχε την τιμητική της. Για πρώτη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και συνοδούς, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του LAKEPLASTIRASTRAIL, με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 250.

Στα 44 χλμ, στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο ΓΑΚΟΣ Ιωάννης που έχει προπονητή τον Διαλεκτό Γεώργιο, με χρόνο 4:41:42, δεύτερος ο ΓΚΙΝΗΣ Παναγιώτης της KASSIMISTRAINING με χρόνο 4:55:54 και τρίτος ο ΜΠΑΡΜΠΟΥΛΗΣ Απόστολος της MOUNTAINTRAININGSOLUTIONS με χρόνο 5:34:27. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η ELENANIKOLENKO με χρόνο 6:57:17, δεύτερη η ΧΑΤΖΗ Αναστασία της MOUNTAINTRAININGSOLUTIONS με χρόνο 7:00:59 και τρίτη η ΔΡΙΤΣΑ Μαρία από τον Σ.Δ.Υ.Μ. Θήβας με χρόνο 7:01:57.

Στα 22 χλμ, στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο ΜΠΗΤΟΣ Δημήτρης του Σ.Δ.Τρικάλων με χρόνο 2:15:43, δεύτερος ο ΦΟΥΚΗΣ Θωμάς της Α.Ε.Α.Ε. με χρόνο 2:23:29 και τρίτος ο ΤΣΙΑΓΚΑΣ Νίκος με χρόνο 2:26:16. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η ΤΣΑΝΤΗΛΑ Ελένη ΤΗΣ L-CREW με χρόνο 2:58:17, δεύτερη η ΜΩΥΣΙΔΟΥ Αθηνά με χρόνο 2:59:58 και τρίτη η ΤΣΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ Φούλα του Σ.Δ. Τρικάλων με χρόνο 3:10:29.

Στα 10 χλμ, στην διαδρομή του αγώνα η οποία ονομάστηκε «το δεκαράκι του Σάκη» προς τιμή του ζωντανού θρύλου των αγώνων δρόμου, τον Καρδιτσιώτη ΜΟΛΤΣΑ Αθανάσιο, στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο ΧΑΣΙΩΤΗΣ Βασίλης του LEVELUP, με χρόνο 38:25, δεύτερος ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Θωμάς με χρόνο 38:45 και τρίτος ο ΑΡΛΕΤΟΣ Θεόδωρος με χρόνο 41:58. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ Μαργαρίτα με χρόνο 51:44, δεύτερη η ΦΑΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Σόνια των SLOWRUNNERS με χρόνο 52:44 και τρίτη η ΓΑΚΟΥ Ευαγγελία με χρόνο 52:52. Στον αγώνα έτρεξε και ο κος ΜΟΛΤΣΑΣ τον οποίο ευχαριστούμε για όλα.

Παράλληλα στον αγώνα μας διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου Αστυνομικών στη διαδρομή των 22 χλμ με νικητή και παράλληλα Πρωταθλητή Ελλάδος Αστυνομικό τον ΦΟΥΚΗ Θωμά με χρόνο 2:23:29. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ Γεώργιος με χρόνο 2:41:41 και τρίτος ο ΜΥΛΩΝΑΣ Ευάγγελος με χρόνο 2:52:35.

Η διοργάνωση του LAKEPLASTIRASTRAIL, θέλοντας να φέρει κοντά στον αθλητισμό τα παιδιά αλλά και να τα απασχολήσει όσο χρόνο οι γονείς τους αγωνίζονταν στον αγώνα μας, πραγματοποίησε στο χώρο του βοτανικού κήπου της Λίμνης Πλαστήρα, δράσεις και παιγνιώδεις αγώνες με την ονομασία «Αγραφάκι» το πρωί της Κυριακής με τη συμμετοχή περίπου 100 μικρών παιδιών. Τα παιδιά χειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους και βραβεύτηκαν με αναμνηστικά μετάλλια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κος. Νούσιος Κων/νος, ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κος Νάνος Παναγιώτης, ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κος Κωτσός Γεώργιος και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο βάδην, οι όποιοι πραγματοποίησαν τις βραβεύσεις των νικητών.

Το σωματείο U.T.R.Agrafa θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, τις εθελοντικές ομάδες της περιοχής αλλά και όσους εθελοντές στελέχωσαν τους σταθμούς τροφοδοσίας και κάλυψαν διάφορες ανάγκες του αγώνα.

Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα προσέφερε το Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, παράρτημα Λάρισας και Τμήμα Νοσηλευτικής Καρδίτσας, το Ε.Κ.Α.Β., η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας και η Ραδιολέσχη Καρδίτσας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους θεσμικούς χορηγούς, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και τον Δήμαρχο Νάνο Παναγιώτη, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Αντιπεριφερειαρχη Καρδίτσας κο. Νούσιο Κων/νο, καθώς και το Δασαρχείο Καρδίτσας και την προϊσταμένη του κα. Παρδάλη Μαρία.

Στον τερματισμό οι αθλητές και οι παρευρισκόμενοι δροσίστηκαν με νερό ΘΕΟΝΗ, μπύρα ΣΤΙΛΒΗ και κρασί ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ, που είναι όλα τοπικά προϊόντα με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα αλλά και τον Κόσμο αλλά και με ενεργειακά ποτά της εταιρείας THESUPERDRINKS.

Ευχαριστούμε την Χριστίνα Σδόγγου για την ζεστή άμεση και ποιοτική παρουσίαση του αγώνα, παρουσίαση που αγγίζει τα πρότυπα μεγάλων διοργανώσεων του εξωτερικού.

Ευχαριστούμε το γυμναστήριο “MYGYM” και τον ιδιοκτήτη του Σδόγγο Ηλία για την προσφορά του στον αγώνα, καθώς και τις γυμνάστριες Νάντια Ράγκου για τα πανέμορφα χορευτικά κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και τη Βανέσσα Μωραίτη για τη yoga που ακολούθησε.

Ευχαριστούμε θερμά τον Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου και τον Υπεύθυνο αυτού, βοτανολόγο κο. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ Γεώργιο, για την άψογη συνεργασία μας.

Το κατάστημα καφέ «ΜΑΜΑΛΟΥ ΣΤΑΤΙΟΝ» που βρίσκεται στο σταθμό των τρένων στην Καρδίτσα, για τον υπέροχο χώρο που μας παραχώρησε για την παραλαβή των αριθμών το Σάββατο πριν τον αγώνα.

Το Κατάστημα «UPCYCLE_FITANDSHAPE» με έδρα την Πάτρα για τα εξαιρετικά σε ποιότητα και ποσότητα πακέτα που παρέλαβαν όλοι οι αθλητές με την παραλαβή των αριθμών τους. Ήταν ένα από τα στοιχεία που έκανε τον αγώνα μας πολύ καλύτερο από άλλους.

Το κατάστημα «ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΓΡΑΦΩΝ» με έδρα τα καλύβια πεζούλας για τις μπακέτες που πρόσφερε στον αγώνα.

Το κατάστημα καφέ «Χρώματα» στο Νεοχώρι Καρδίτσας και τον ιδιοκτήτη του Κολτσίδα Λάμπρο για τον σταθμό υδροδοσίας που παρείχε με δικά του νερά και προσωπικό.

Τον πρόεδρο του χωριού Φυλακτή Καρδίτσας κο. Κορκοτάρα Ηλία για τον σταθμό υδροδοσίας.

Την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Καρδίτσας και τον εκπρόσωπο της κο. Σούλο Απόστολο για την άριστη συνεργασία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας και κυρίως τον Ανδρεόπουλο Παναγιώτη για την συνεργασία που είχαμε κατά το σχεδιασμό του αγώνα αλλά κυρίως για την άμεση επέμβαση τους κατά τη διάρκεια του αγώνα όπου χρειάστηκε η διάσωση ενός δρομέα ο οποίος πλησίον της κορυφής Βουτσικάκι (2152μ) αδυνατούσε να συνεχίσει.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους χορηγούς της εκδήλωσης οι οποίοι αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και σε δύσκολους καιρούς έδωσαν από το υστέρημα τους. Ευχαριστούμε λοιπόν το γυμναστήριο «MYGYM», το φυσικό μεταλλικό νερό «ΘΕΟΝΗ», το Αστικό Κτέλ Καρδίτσας, το καφέ “FONTAIN”, το Υπεραστικό Κτέλ Καρδίτσας, το ασφαλιστικό γραφείο INTERAMERICAN του Ηλία Αντωνίου, το ινστιτούτο ομορφιάς της Τσέλιου Σπυριδούλας, την οινοποιία «ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ», την ζυθοποιία «ΣΤΙΛΒΗ», το κατάστημα «οικογένεια Γαιτανίδη», το   «ΓΥΡΑΔΙΚΟ»,   το   κατάστημα   εμπορίου   και   αντιπροσωπείας   δικύκλων

«ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ», την «SPEEDEX», το κρεοπωλείο «ΚΡΕΑΣ ΚΡΕΑΣ», το καφέ «DETOX», το «ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ», τα καταστήματα «KIAKAHA» και «PINKWOMAN», τη Βιομηχανία ζωοτροφών «Ζωοτροφές Καρδίτσας», το κρεοπωλείο «ΤΡΕΜΜΑΣ», το κατάστημα των αδερφών «ΚΟΓΙΑΣ» στην Κουμουνδούρου, το κατάστημα αυτοκινητιστικών διεκπεραιώσεων και ασφαλειών του Χρήστου Πρίτσα, το ζαχαροπλαστείο  «ΑΔΑΜΟΣ»,  το  καφέ  «BOLT»,  τα  «ΕΛΤΑ  COURIER»,  το κατάστημα «ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ» το κατάστημα «ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ», το ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΜΟΥΧΤΗΣ, το κατάστημα «Ασφάλειες ΤΣΙΑΛΚΟΥΤΗΣ» το κατάστημα με χρώματα, σιδηρικά, εργαλεία κλπ του Ι. ΚΑΤΣΙΚΗ, το μανάβικο του Θωμά ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Απρίλιο του 2024 ίσως και με μία διαδρομή ultra 80 χλμ. .

Η παρέα του U.T.R.A.

Πηγή: http://karditsapress.gr

 

 

 
 

sigjrr

 
 
 
random_05.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1280165
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.213.60.33