Εκπαιδευτικά μαθήματα κατάρτισης ραδιοερασιτεχνών

Συνεχίζονται κανονικά τα εκπαιδευτικά μαθήματα για την κατάρτιση υποψηφίων ραδιοερασιτεχνών που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ραδιολέσχη Καρδίτσας. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη βράδυ από τις 9:00μμ έως τις 11:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Επτανήσου τέρμα, αφορούν κυρίως τους νέους υποψήφιους αλλά και όλους τους ραδιοερασιτέχνες - μέλη μας που επιθυμούν σύγχρονη ενημέρωση στα ραδιοερασιτεχνικά θέματα και την εμπέδωση γνώσεων.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει : αρχές ραδιοθεωρίας, κανονισμοί ασύρματης επικοινωνίας, θέματα ραδιοηλεκτρολογίας με ασκήσεις, πρακτική εξάσκηση στη χρήση και εγκατάσταση ασυρματικών συσκευών, εκμάθηση σωστής επικοινωνίας σε διαμορφώσεις φωνής και στον κώδικα Morse.
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι αποκτούν τα εφόδια για επιτυχημένη συμμετοχή στις εξετάσεις του Υ. Μ. Ε για την απόκτηση πτυχίου και άδειας ραδιοερασιτέχνη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν περισσότερες πληροφορίες από τον υπεύθυνο Εκπαίδευσης κ. Τσαγκέτα Ανδρέα SV4GEC στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις ώρες λειτουργίας του εντευκτηρίου ή στο 2441074828 (τηλέφωνο και fax) του Συλλόγου.

random_24.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
112128
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..34.229.131.158