3ο Χειμερινό HAMFEST BAZAAR

http://www.grc.gr/ham-bazaar-3.html

3ο Χειμερινό HAMFEST BAZAAR
Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος με απόφαση του ΔΣ, και θέλοντας να προσφέρει την δικιά του βοήθεια στην Ιδέα του Ραδιοερασιτεχνισμού, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 θα διοργανώσει σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου το 3ο χειμερινό Hamfest Bazaar στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου "ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ".


Καλούμε όλους τους φίλους Ραδιοερασιτέχνες, επαγγελματίες και ιδιώτες καθώς και όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση, (Συλλόγους, Μ.Κ.Ο., Συλλόγους εθελοντών κλπ), από όλη την Ελλάδα να μας τιμήσουν, με την παρουσία τους.
Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος έμποροι (αντιπρόσωποι και μη), κατασκευαστές με συσκευές και υλικά τηλεπικοινωνιών, εκδόσεις και άλλα προϊόντα προς ενημέρωση των Ραδιοερασιτεχνών και των φίλων της ασύρματης επικοινωνίας, καθώς φυσικά και ιδιώτες.
Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος θα διαθέσει ΧΩΡΟ, σε όλους τους εκθέτες.
Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για κρατήσεις θέσεων έως και τις 04 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 24.00, συμπληρώνοντας, αποκλειστικά και ΜΟΝΟ την φόρμα συμμετοχής και αποστέλλοντας την στο φάξ του συλλόγου 210-61.29.469  η συνημμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

sigjrr

 

 

random_17.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235550
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.205.5.65