Ο αναμεταδότης Yaesu Fusion στην κορυφή του Υμηττού!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση των εργασιών μεταφοράς και ενεργοποίησης του πρώτου υβριδικού επαναλήπτη WIRES-X της YAESU στη κορυφή του όρους Υμηττός και σε υψόμετρο 1023 μέτρων.
Διακριτικό επαναλήπτη: SW1H
Συχνότητα εκπομπής του επαναλήπτη:       438,7125 MHz
Συχνότητα λήψης του επαναλήπτη:               431,1125 MHz
Yπότονος λειτουργίας για αναλογική χρήση: 91.5 Hz
 
Ο επαναλήπτης λειτουργεί πλέον με εξοπλισμό επαγγελματικών προδιαγραφών, καλώδιο Heliax 7/8 ίντσες, κεραία 4 διπόλων κυκλικής εκπομπής με απολαβή 9dbi.
Οι πρώτες δοκιμές είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς όλοι οι φορητοί σταθμοί που συμμετείχαν σε αυτές, είχαν πρόσβαση με κεραία rubber και με πολύ χαμηλή ισχύ από το λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και από νησιά των Κυκλάδων, όπως η Νάξος.
Ο ‘’υβριδικός’’ επαναλήπτης με δυνατότητα αναμετάδοσης ψηφιακής C4FM SYSTEM FUSION και αναλογικής (FM) διαμόρφωσης, προσφέρει τη δυνατότητα αναμετάδοσης  αναλογικών και ψηφιακών  σημάτων.
Πολύ σύντομα θα ενεργοποιηθεί και η σύνδεση στο παγκόσμιο δίκτυο WIRES-X με δυνατότητες σύνδεσης σε άλλους αναμεταδότες παγκόσμια!
Η εταιρία DR Electronics σε συνεργασία πάντα με το σύλλογο RSF Hellas Ομάδα Επικοινωνιών και Διάσωσης, ενημερώνει για την ενεργοποίηση ενός νέου προγράμματος  τεχνικών συζητήσεων, σεμιναρίων-δοκιμών αναλογικής & ψηφιακής διαμόρφωσηςC4FM,  , μέσω του συγκεκριμένου επαναλήπτη.
Το πρόγραμμα των ημερών και των ωρών διεξαγωγής των συγκεκριμένων σεμιναρίων, είναι οι ακόλουθες:
 2015-04-29-yaesu-fusion
  
Το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Τα τρέχοντα μοντέλα της Yaesu συμβατά με το νέο σύστημα είναι:
FT-1DE
FTM-400
FT-2DE
FT-991
και φυσικά όλοι οι αναλογικοί πομποδέκτες Yaesu.
Τα τεχνικά στοιχειά του νέου επαναλήπτη Yaesu Wires-x είναι τα εξής:
Διακριτικό επαναλήπτη: SW1H
Συχνότητα εκπομπής του επαναλήπτη:       438,7125 MHz
Συχνότητα λήψης του επαναλήπτη:              431,1125 MHz
Yπότονος λειτουργίας για αναλογική χρήση: 91.5 Hz
Ο χάρτης κάλυψης είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.sz1rsf.org
Ευπρόσδεκτοι όλοι οι κάτοχοι YAESU FT-1DE και FTM-400 να συμμετάσχουν μαζί μας στις δοκιμές της νέας ψηφιακής πλατφόρμας YAESU SYSTEM FUSION.
Υπενθυμίζουμε πως ανάλογα με το είδους της διαμόρφωσης που ενεργοποιούμε τον επαναλήπτη, θα μας αναμεταδώσει και με το αντίστοιχο mode.
Οι χρήστες με δυνατότητα ψηφιακής μετάδοσης, θα πρέπει να επιλέξουν τη λειτουργία Auto Mode στον πομποδέκτη τους, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και στις συνομιλίες των χρηστών με FM αναλογική διαμόρφωση.

 

 

sigjrr

 

 

random_24.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235554
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.220.131.93