Κοπή πίτας 2019

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας έκοψε σήμερα 31/1/2019 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Για το λόγο αυτό πολλά από τα μέλη της συγκεντρώθηκαν απόψε στα γραφεία του συλλόγου, για την κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Πετρίλο Καρδίτσας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Δήμου (SY4BZA).
Ο Πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, τόσο σε συλλογικό όσο και οικογενειακό επίπεδο.
Τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν ο Ζαχαρής Κωνσταντίνος (SV4RRJ) που κέρδισε τον δέκτη TECSUN PL-600, ο Παπούλιας Δημήτριος (SV4DDK) που κέρδισε την κεραία DIAMOND X-200, ο Νικηφόρος Βασίλειος (SV4SAT) που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη V/U, προσφορά του αγαπητού φίλου και μέλους του συλλόγου μας Κωνσταντίνου Χριστοδούλου (SV4IKA) με το γνωστό κατάστημα ON-AIR στη Λάρισα και ο Πετράνης Νικόλαος (SY4BBC) που κέρδισε μια δωρεάν μεταφορά-ανύψωση αξίας 50 ευρώ, από την Μεταφορική Κουτσιαλίτης Λάμπρος, προσφορά του μέλους του συλλόγου Κουτσιαλίτη Γεωργίου (SY4CMG).
Και για την ιστορία να σημειώσω ότι η γευστικότατη βασιλόπιτα την οποία επιμελήθηκε το μέλος του συλλόγου Θρασύβουλος Ράγκος (SV4JEJ), παρασκευάστηκε από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Κωνσταντίνος Ράγκος, Ύδρας 7 στην Καρδίτσα.
 
 
 
 

sigjrr

 
 
random_26.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1269142
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.236.83.154