Κοπή πίτας 2010

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε, για τον ερχομό της νέας χρονιάς, στα γραφεία του Συλλόγου μας, το βράδυ της Πέμπτης 28/1/2010. Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες που σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, μπροστά σε ένα πρόχειρο μπουφέ, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά, Υγεία και οικογενειακή Ευτυχία.



Ο τυχεροί της βραδιάς ήταν ο συνάδελφος SV4GDO Γεώργιος Παπουτσής , ο οποίος κέρδισε το δώρο της Ραδιολέσχης, έναν φορητό πομποδέκτη VHF-UHF "MIDLAND CT790" και ο συνάδελφος SW4JEW Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος , ο οποίος κέρδισε το δώρο του Κωνσταντίνου Χριστοδούλου (Ασύρματες Επικοινωνίες), μία κεραία mobile VHF-UHF οι οποίοι και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων μας.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, το Δ.Σ της Ραδιολέσχης Καρδίτσας απευθύνει στους ραδιοερασιτέχνες του νομού και σε όλους τους συμπολίτες μας, ευχές για καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή Ευημερία.
Πολλά 73 σε όλους!!.

 

 

 

sigjrr

 

 

random_17.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235684
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..54.89.70.161