Ετήσιος Χορός 2009

Στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής την 1 Μαρτίου 2009 διοργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του Συλλόγου μας, σε ένα μικρό μα πολύ ζεστό “κουτουκάκι” στο κέντρο της πόλης μας. Η όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, η αποκριάτικη διακόσμηση, οι καταπληκτικές φωνές του Γιώργου και της Κατερίνας, που συνόδευαν την λαϊκή κομπανία, σε συνδυασμό με το πλούσιο φαγητό και το πιοτό, μας έφεραν αμέσως στο κέφι και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.


Οι φίλοι ραδιοερασιτέχνες της ΡαδιολέσχηςΚαρδίτσας, όσοι τελικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, γλέντησαν στην κυριολεξία με την ψυχή τους και στο τέλος οι παραγγελιές προς την ορχήστρα δεν είχαν τελειωμό. Ήταν μια όμορφη, αξέχαστη γιορτινή συνεστίαση που οι τρεις μεγάλοι τυχεροί της κλήρωσης θα την θυμούνται για καιρό! Ειδικά ο υπερτυχερός της βραδιάς, ο Χριστόφορος, αρχάριος στο hobby μας, που καθώς προετοιμαζόταν για τις εξετάσεις του, κέρδισε το μεγάλης αξίας καλούδι της Kenwood, πριν καλά καλά αποκτήσει την ραδιοερασιτεχνική άδειά του!
Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους μας χορηγούς και δωροθέτες, που παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία ενίσχυσαν και φέτος με τις προσφορές τους την εκδήλωσή μας και συγκεκριμένα τις εταιρείες ΑΝΚΟ Α.Ε KENWOOD και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
Ευχαριστούμε και τα μέλη του Δ.Σ. που έτρεξαν για να πετύχει αυτή η διαφορετική από τις άλλες φορές συνεστίαση. Μπράβο στα παιδιά αυτά που δίνουν την ψυχή τους κάθε φορά, το υστέρημά τους και φυσικά τον πολύτιμο χρόνο τους.
73 και Καλή Χρονιά σε όλους σας , πολλά και καλά DX!!

 

 

 

sigjrr

 

 

random_30.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1280153
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.213.60.33