"18ο Hamfest" - Larissa 2013 - Πέρας...

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την 1η Σεπτεμβρίου 2013, στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας, η 18η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση (HamFest) που διοργάνωσε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετείχε όπως κάθε χρόνο με το περίπτερό της, που απέσπασε για μία ακόμη χρονιά τα θετικά σχόλια των επισκεπτών.

Από το περίπτερο μοιράζονταν στους επισκέπτες έντυπο ενημερωτικό υλικό τουριστικού ενδιαφέροντος για το νομό Καρδίτσας, που χορηγήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ενώ παράλληλα γίνονταν προβολή του ενημερωτικού DVD στην τηλεόραση των 42' που υπήρχε.

Πλήθος επισκεπτών σταμάτησε να δει τις ομορφιές του τόπου μας και να πάρει κάποιο ενημερωτικό έντυπο. Παράλληλα γεύονταν τις παραδοσιακές Καρδιτσιώτικες πίτες που ευγενικά φέτος μας χορήγησε ο κ. Σωτήρης Παρασκευάς, ιδιοκτήτης του καταστήματος "Μικρονοστιμιές Πλάστης" επί της οδού Υψηλάντου 37 και το τσίπουρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας.

Στο περίπτερο εκτός από τις γιγαντοαφίσες υπήρχε και δεύτερη τηλεόραση στην οποία προβάλλονταν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του συλλόγου που αφορούσαν δράσεις ενημέρωσης κοινού, δράσεις ενταγμένες στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας, ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες, ασκήσεις επικοινωνιών, κλπ, ενώ υπήρχε και ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο μέσω web κάμερας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη συμπαράστασή της στην εκδήλωση αυτή, με τη χορήγηση έντυπου υλικού και τον κ. Σωτήρη Παρασκευά ιδιοκτήτη του καταστήματος "Μικρονοστιμιές Πλάστης" για την προσφορά των παραδοσιακών πιτών που προσφέραμε στους επισκέπτες και οι οποίες ανέδειξαν και τη γευστική υπεροχή της Καρδίτσας.

 

 

sigjrr

 

 

random_03.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1269114
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.236.83.154