Εγκατάσταση & Λειτουργία Ψηφιακού Επαναλήπτη SV4R

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ SV4R

Μετράμε αρκετούς μήνες πλέον όπου ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, η αδειοδότηση και η πλήρης λειτουργία, του ψηφιακού DMR επαναλήπτη με διακριτικό SV4R, της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού δικτύου DMRPlus.

Μετά από τεχνική μελέτη και πρακτικές δοκιμές, ο επαναλήπτης εγκαταστάθηκε σε ιδανικό σημείο της ευρύτερης περιοχής της λίμνης Πλαστήρα, με πανοραμική θέα όλου του Θεσσαλικού κάμπου.

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάστηκε τεράστια προετοιμασία και πολύ χειρονακτική δουλειά, από πολλούς Ραδιοερασιτέχνες συναδέλφους, που πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν και έβαλαν πολύ «πλάτη», ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.

Σε όλους αυτούς τους συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες, όπου εργάστηκαν σκληρά για την επίτευξη του στόχου αυτού, οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!.

Πιο συγκεκριμέναευχαριστούμε θερμάτον αγαπητό μας συνάδελφο SV1EDZ Δημήτρη Βελισσάρη, που εμπνεύστηκε, σχεδίασε και είχε τον κεντρικό συντονισμό του έργου, τον συνάδελφο SV1EEZ Κονταρίνη Ιωάννη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης FreeBytes, για την προσφορά της κεραίας DiamondSE-300 που τοποθετήθηκε στον ψηφιακό επαναλήπτη, τον SV4LAD Σαμαρά Δημήτρη, τον SV2IPW Βέη Στέλιο, τον Πατέρα Εφραίμ SY4AFS για την ευλογία του και την ενεργό συμμετοχή στο εγχείρημα, τον SY4AIR Παππή Γεώργιο, τον SY4CLZ Παππά Βάϊο, τον SV4GDE Βογιατζή Δημήτρη και τον Πρόεδρο του συλλόγου μας SV4DDM Αυγέρη Σπύρο.

Το αποτέλεσμα είναι άριστο και το αφήνουμε «κληρονομιά» σε όλους τους συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες!

Μέσα από αυτή την ομαδική προσπάθεια, είναι ξεκάθαρο ότι η ομαδικότητα και Ραδιοερασιτεχνική ανιδιοτέλεια, μας οδηγεί σε επιτυχίες αυτού του επιπέδου.

Μακάρι το μήνυμα να περάσει σε όλη την Ραδιοερασιτεχνική οικογένεια!

Καλές ψηφιακές επικοινωνίες.

Ραντεβού στις συχνότητες.

 
 

sigjrr

 
 
random_31.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1269095
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.236.83.154