Συντήρηση στον Επαναλήπτη RU4 (Ιουλ.2011)

Προγραμματισμένη συντήρηση στον επαναλήπτηRU4 της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, πραγματοποίησαν την Κυριακή 3 Ιουνίου 2011 μέλη της τεχνικής ομάδας του Συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, τα χαράματα της Κυριακής, τετραμελής ομάδα, αποτελούμενη από τους SV4DDM Σπύρο, SV4ΙMΑ Σπύρο, SW4IMY Σάκη και SW4IMO Μάκη, αποσπάστικαν απο την υπόλοιπη ομάδα που θα εκτελούσε το AEGEAN VHF CONTEST 2011 και με τα απαραίτητα τεχνικά μέσα σε ορειβατικά σακίδια και με τον κατάλληλο για τις συνθήκες ατομικό εξοπλισμό αναρριχήθηκε πάνω στην κορυφή του όρους Βουτσικάκι, όπου βρίσκεται η εγκατάσταση του επαναλήπτη του Συλλόγου RU4, σε υψόμετρο πάνω από 2.100 μέτρα.
Έγιναν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης καθώς επίσηςκαι τοποθέτηση Duplexer για την  απρόσκοπτη λειτουργία του επαναλήπτη φωνής RU4 της Ραδιολέσχης Καρδίτσας. Κατά το απόγευμα οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί και η ομάδα με εμφανή τα σημάδια της κούρασης αλλά και της ικανοποίησης από την επιτυχημένη προσπάθεια πήρε το δρόμο της επιστροφής. Μία ακόμη δύσκολη αποστολή που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παράλληλα μια μοναδική ραδιοερασιτεχνική και ορειβατική εμπειρία.
Στο διάσελο συναντήθηκε με την ομάδα του Aegean VHF Cοntest 2011 και όλοι μαζί βρεθήκαμε στο αντάμωμα των βλάχων, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Αργιθέας.
Με ποτό και φαγητό τελείωσε μια γεμάτη ημέρα …!!!

Πολλά 73 σε όλους σας και καλές επαφές από το δίκτυο των επαναληπτών μας ! 

random_30.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1269125
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.236.83.154