Εκλογές Συγκρότησης Δ.Σ & Επιτροπών της Ραδιολέσχης (2009)

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 29/3/2009, εκτός απο τον απολογισμό και την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, διεξήχθησαν και οι προβλεπόμενες από το κατασταστικό εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής.


Μας λύπησε όλους ιδιαίτερα, η απόφαση του απερχόμενου Προέδρου Παπούλια Δημητρίου SV4DDK – επικεφαλής επί οκτώ συνεχή χρόνια στο τιμόνι της Ραδιολέσχης μας – να μην υποβάλει τελικά υποψηφιότητα για τα επόμενα δύο (2) χρόνια. Ο ίδιος, εξήγησε αναλυτικά στους παρευρισκόμενους συναδέλφους τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στη απόφασή του αυτή και παράλληλα δήλωσε ότι θα στηρίξει όσο μπορεί το νέο Δ.Σ. στις αποφάσεις και στους στόχους που θα θέσει και ζήτησε το ίδιο να πράξουν και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου μας.

Μετά από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για το Διοικητικό Συμβούλιο, εκλέγονται κατά σειρά οι εξής: Βογιατζής Δημήτριος SV4GDE, Μανώλης Παναγιώτης SV4GEG, Αυγέρης Σπύρος SV4DDM, Χόντος Αθανάσιος SV4IMY, Νταντάμης Δημήτριος SV4GEO, Γεωργίου Απόστολος SV4IMB, Ανδρεόπουλος Σπυρίδων SV4IMA, Γκίτσας Δημοσθένης SW4IMO, Μάνταλος Ιωάννης SV4IMI και Παπαναστασίου Δημήτριος SV4IMT.

Στην Εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι εξής : Λάππας Σωκράτης SV4CXO, Ρεντίφης Ευάγγελος SV4GDQ και Τσαγκέτας Ανδρέας SV4GEC.

Στην Εφορευτική επιτροπή εκλέγονται οι εξής: Κατέρης Χρυσόστομος SV4GDI, Σταφυλάς Γεώργιος SW4LBH και Ζευγαράς Χαράλαμπος SW4LBO.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ραδιολέσχης Καρδίτσας , μετά από την πρώτη συνεδρίασή του, διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βογιατζής Δημήτριος SV4GDE

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Νταντάμης Δημήτριος SV4GEO

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χόντος Αθανάσιος SV4IMY

ΤΑΜΙΑΣ Μανώλης Παναγιώτης SV4GEG

ΜΕΛΟΣ Αυγέρης Σπύρος SV4DDM

ΜΕΛΟΣ Γεωργίου Απόστολος SV4IMB

ΜΕΛΟΣ Ανδρεόπουλος Σπυρίδων SV4IMA

random_23.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235546
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..34.238.143.70