"24o HamFest" - Larisa 2019

 
 2019-09-01-24oHamfest
 
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε, όπως κάνουμε δύο δεκαετίες τώρα, στο 24° Ham Fest της Λάρισας.
Ο σύλλογός μας θα είναι εκεί με το περίπτερό του για να παρουσιάσει τη δραστηριότητά του αλλά και τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα πολιτιστικά μνημεία της περιοχής μας.
Σας περιμένουμε όλους.
 
================================
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, το 24ο Ham Fest.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, όπως γίνεται εδώ και δύο δεκαετίες, συμμετείχε και φέτος με το περίπτερό της στο μόνιμο πλέον σημείο, παρουσιάζοντας μέσα από τις δύο οθόνες, τις δραστηριότητές της αλλά και τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του τόπου μας.
Τα μέλη που πλαισίωσαν το περίπτερό μας, συνομίλησαν με αρκετούς ραδιοερασιτέχνες απ' όλη την Ελλάδα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλομπάτσιο που επισκέφθηκε το περίπτερό μας και ο οποίος ενημερώθηκε για τις δράσεις του συλλόγου, την εθελοντική μας συμμετοχή και προσφορά στην πολιτική προστασία και τα προβλήματα που υπάρχουν στην οικονομική βοήθεια των εθελοντικών οργανώσεων. Μας ενημέρωσε ότι γνωρίζει το θέμα καθώς έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να συνδράμουν, αλλά η σχετική δαπάνη απορρίφθηκε από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Ευχάριστη επίσκεψη στο περίπτερό μας πραγματοποίησαν και συνάδελφοι από την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων.
Στους επισκέπτες του περιπτέρου μας προσφέραμε παραδοσιακές καρδιτσιώτικες πίτες, παραδοσιακό λουκούμι Λέμα και το πολυβραβευμένο παγκοσμίως νερό του τόπου μας ΘΕΟΝΗ.
 
 
 

"23ο HamFest" - Larissa 2018.

 

2018-09-02-23o-hamfest 

 
 
Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή 2/9/2018 το 23ο Ham Fest. Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας ανελλιπώς από την ίδρυσή της, συμμετέχει με περίπτερο, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητές της, αλλά και τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα πολιτιστικά μνημεία του νομού μας. 
Τα τελευταία χρόνια οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν τη δυνατότητα να γευτούν παραδοσιακές πίτες της περιοχής μας που παρασκευάζει και μας χορηγεί ο κ. Σωτήρης Παρασκευάς, ο γνωστός μας "ΠΛΑΣΤΗΣ", ενώ για μια ακόμη χρονιά μπορούσαν να δροσιστούν με το μοναδικό φυσικό νερό, που βραβεύτηκε ως το καλύτερο του κόσμου και έχει αποσπάσει 16 διεθνή βραβεία, το νερό ΘΕΟΝΗ, ευγενική χορηγεία της εταιρείας.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΘΕΟΝΗ και τον ΠΛΑΣΤΗ για την προσφορά τους, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παιδή Αθανάσιο για την επίσκεψή του στο περίπτερό μας, τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στο στήσιμο του περιπτέρου, καθώς και όσους μας επισκέφτηκαν.
 
 
 
 
 
 
 

sigjrr

 
 

"22o Hamfest" - Larissa 2017.

 

2017-09-03-22ohamfest

 

 

 
 

sigjrr

 
 

"21o Hamfest" - Larissa 2016.

 

2016-07-04-21ohamfest

 

 

 

sigjrr

 

 

"20o Hamfest" - Larissa 2015 - Πέρας...

 

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 και όλοι οι "ραδιοερασιτεχνικοί δρόμοι" οδηγούν στη Λάρισα και συγκεκριμένα στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης. Εκεί διοργανώθηκε από την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας και πραγματοποιήθηκε το 20ο HAM FEST.
   Αν και η οικονομική κρίση επισκίασε την εκδήλωση, παρ' όλα αυτά εκατοντάδες ραδιοερασιτέχνες απ' όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν.
   Ο σύλλογός μας, η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, ήταν για ακόμη μια φορά εκεί, στην γνωστή της θέση, για να προβάλει τις δραστηριότητές της, αλλά και τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του τόπου μας.
   Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερό μας, γεύτηκαν τις παραδοσιακές καρδιτσιώτικες πίτες, για τις οποίες φρόντισε ο κ. Σωτήρης Παρασκευάς, ο γνωστός σε μας τους καρδιτσιώτες "ΠΛΑΣΤΗΣ" και δροσίστηκαν με το γάργαρο φυσικό μεταλλικό νερό "ΘΕΩΝΗ" που πηγάζει από τις βουνοκορφές των Αγράφων σε υψόμετρο 1100 μέτρων και εμφιαλώνεται στη Βατσουνιά Καρδίτσας.

 

 

sigjrr

 

 

"20o Hamfest" - Larissa 2015 - Πρόσκληση

2015-08-30-larissa 

 

Την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 η Ραδιολέσχη Καρδίτσας θα βρίσκεται στο 20ο Ham Fest της Λάρισας.
Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερό μας, στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας στη Νεάπολη, με τις απολαυστικές πίτες του "ΠΛΑΣΤΉ" και το δροσερό νερό από τις βουνοκορφές των Αγράφων "ΘΕΏΝΗ".
 
===
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας , την Κυριακή 30 Αυγούστου διοργανώνει το 20ο Πανελλήνιο Ham Fest στην Λάρισα
Καλούμε όλους τους φίλους Ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Ο χώρος που θα γίνει το ΗΑΜ-FEST είναι η Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας, από 06:30 έως 16:00 , με τεράστιο parking για τα αυτοκίνητα και με εύκολη πρόσβαση από τον περιφερειακό δρόμο Λάρισας – Τρικάλων
Η Ένωση θα διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ τον ΧΩΡΟ για οποιονδήποτε Ραδιοερασιτέχνη ή  Έμπορο επιθυμεί να πουλήσει τα εμπορεύματα του.  
H Ένωση θα διαθέσει σε όποιον επιθυμεί
Τραπεζοκαθίσματα στην τιμή των 5€ / σετ (1 τραπέζι & 1 καρέκλα)
Παρακαλούμε όπως  επικοινωνήσετε μαζί  μας για κρατήσεις    θέσεων  έως     28 Αυγούστου 2015  και ώρα   19:00.
Υπεύθυνος Κρατήσεων Θέσεων   Mάκης SV4NXM   Κιν. 6945 702 102
Οι συντεταγμένες του HAM-FEST είναι 39.37.06Ν 022.24.02Ε
Συχνότητα επικοινωνίας  R2       145.500 MHZ              T 82,5 Ηz &  
                                          RU88  439.100 (shift -7600)  T 82,5 Ηz
Πληροφορίες:__Δημήτρης__SV4MWC__Κιν.6932260231                                          
Fax. Ε.Ρ.ΘΕ.   2410 621621   e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & www.sz4the.gr

 

 

sigjrr

 

 

"19ο Hamfest" - Larissa 2014 - Πέρας...

 

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, στο χώρο της σκεπαστής αγοράς Νεάπολης, η 19η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση (Ham Fest), που διοργάνωσε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Εκατοντάδες ραδιοερασιτέχνες, φίλοι των ασύρματων επικοινωνιών, αλλά και απλοί πολίτες που θέλανε να ενημερωθούν για τις ραδιοεπικοινωνίες, απ΄ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν εκεί προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους φίλους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες με τους οποίους επικοινωνούν μέσω ασυρμάτου, να ανταλλάξουν απόψεις για τεχνικά θέματα, αλλά και να αγοράσουν πομποδέκτες, κεραίες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα που τους είναι απαραίτητα, από τους πάγκους των εμπόρων που συμμετείχαν.  

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ήταν παρούσα με το περίπτερό της προκειμένου να ενημερώσει για τις δραστηριότητές της, αλλά και να προβάλλει τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Ν. Καρδίτσας.

Το περίπτερο του συλλόγου εφοδιασμένο με το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό, τουριστικούς οδηγούς, χάρτες, αφίσες, ενημερωτικά φυλλάδια, DVD, κλπ, που μας χορήγησε η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες που ενημερώθηκαν και εφοδιάστηκαν με τα σχετικά έντυπα. Βέβαια πέραν της ενημέρωσης και της οπτικής πανδαισίας από τις εικόνες της Καρδίτσας υπήρξε και η γευστική ενημέρωση. Γι΄ αυτό φρόντισαν το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ και ο ΠΛΑΣΤΗΣ Σωτήρης Παρασκευάς, οι δύο χορηγοί μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Οι επισκέπτες μας δοκίμασαν τις γευστικές παραδοσιακές πίτες του κ. Σωτήρη Παρασκευά, του γνωστού μας ΠΛΑΣΤΗ και δροσίστηκαν με το γάργαρο φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ από τα βουνά των Αγράφων που εμφιαλώνεται στη Βατσουνιά.

 

 

sigjrr

 

 

"19o Hamfest" - Larissa 2014 - Πρόσκληση

 

2014-09-07-hamfest-larissa

 

 

sigjrr

 

 

"18ο Hamfest" - Larissa 2013 - Πέρας...

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την 1η Σεπτεμβρίου 2013, στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας, η 18η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση (HamFest) που διοργάνωσε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετείχε όπως κάθε χρόνο με το περίπτερό της, που απέσπασε για μία ακόμη χρονιά τα θετικά σχόλια των επισκεπτών.

Από το περίπτερο μοιράζονταν στους επισκέπτες έντυπο ενημερωτικό υλικό τουριστικού ενδιαφέροντος για το νομό Καρδίτσας, που χορηγήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ενώ παράλληλα γίνονταν προβολή του ενημερωτικού DVD στην τηλεόραση των 42' που υπήρχε.

Περισσότερα...

"18o Hamfest" - Larissa 2013 - Πρόσκληση

 

 

sigjrr

 

 

random_22.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
116676
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.201.72.250