Κοπή βασιλόπιτας 2019

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας έκοψε σήμερα 31/1/2019 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Για το λόγο αυτό πολλά από τα μέλη της συγκεντρώθηκαν απόψε στα γραφεία του συλλόγου, για την κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Πετρίλο Καρδίτσας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Δήμου (SY4BZA).
Ο Πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, τόσο σε συλλογικό όσο και οικογενειακό επίπεδο.
Τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν ο Ζαχαρής Κωνσταντίνος (SV4RRJ) που κέρδισε τον δέκτη TECSUN PL-600, ο Παπούλιας Δημήτριος (SV4DDK) που κέρδισε την κεραία DIAMOND X-200, ο Νικηφόρος Βασίλειος (SV4SAT) που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη V/U, προσφορά του αγαπητού φίλου και μέλους του συλλόγου μας Κωνσταντίνου Χριστοδούλου (SV4IKA) με το γνωστό κατάστημα ON-AIR στη Λάρισα και ο Πετράνης Νικόλαος (SY4BBC) που κέρδισε μια δωρεάν μεταφορά-ανύψωση αξίας 50 ευρώ, από την Μεταφορική Κουτσιαλίτης Λάμπρος, προσφορά του μέλους του συλλόγου Κουτσιαλίτη Γεωργίου (SY4CMG).
Και για την ιστορία να σημειώσω ότι η γευστικότατη βασιλόπιτα την οποία επιμελήθηκε το μέλος του συλλόγου Θρασύβουλος Ράγκος (SV4JEJ), παρασκευάστηκε από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Κωνσταντίνος Ράγκος, Ύδρας 7 στην Καρδίτσα.
 
 
 
 

sigjrr

 
 

Κοπή βασιλόπιτας 2019 - Πρόσκληση

 2019-01-31-pita
 

Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ., στα γραφεία της στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Δημητρίου (έναντι πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής).

ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 
 

sigjrr

 
 

Κοπή βασιλόπιτας 2018 - Απονομή πτυχίων

 
Πραγματοποιήθηκε με την παρουσία αρκετών μελών, το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2018, στα γραφεία του συλλόγου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και η επίδοση των Πτυχίων Ραδιοερασιτέχνη και των Αδειών Λειτουργίας Ραδιοερασιτεχνικών Σταθμών Ασυρμάτου, στους νέους ραδιοερασιτέχνες που πέτυχαν στις εξετάσεις του Β' εξαμήνου 2017. 
Ο Πρόεδρος ευχήθηκε στα μέλη για τη νέα χρονιά και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και στη συνέχεια ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και μέλος του συλλόγου π. Θεόκλητος Δήμου τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό.
Οι τυχεροί της βραδυάς ήταν ο Τσέλιος Σταύρος που κέρδισε τον Δέκτη παγκόσμιας λήψης FM/AM/LW/SW/SSB Tecsun PL-600. ο Τσακμάκης Γεώργιος που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη (χορηγία του Κων/νου Χριστοδούλου), ο Σιώμος Αλέξανδρος που κέρδισε μια μαγνητική κεραία αυτοκινήτου και ο Γάκης Χρήστος που κέρδισε μια Power Bank (χορηγία του Κων/νου Χριστοδούλου).
 
 
 
 
 
 

sigjrr

 
 

Κοπή βασιλόπιτας 2018 - Πρόσκληση

vasilopita-2015-550x267

 

Καλούνται  τα  μέλη  της  Ραδιολέσχης  Καρδίτσας,  στην  κοπή  της πρωτοχρονιάτικης  πίτας, την   Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ., στα γραφεία της στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Δημητρίου (έναντι πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής). Ταυτόχρονα θα γίνει και η επίδοση των Πτυχίων του Ραδιοερασιτέχνη και των Αδειών Λειτουργίας σταθμού ασυρμάτου, στους νέους ραδιοερασιτέχνες που επέτυχαν στις εξετάσεις του Β' εξαμήνου του 2017.
ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή βασιλόπιτας 2017

2017-02-09-pita 

 

Το βράδυ της Πέμπτης 9-2-2017 στα γραφεία του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ραδιολέσχης Καρδίτσας για το 2017.
Πλήθος μελών παραβρέθηκαν στην ευχάριστη αυτή βραδιά, αντάλλαξαν ευχές και γεύτηκαν τη βασιλόπιτα που παρασκευάστηκε "δια χειρός Θρασύβουλου Ράγκου", μέλους του συλλόγου.
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν πέντε που κέρδισαν τα τέσσερα δώρα του συλλόγου και το δώρο (φορητό πομποδέκτη VHF-UHF) του μέλους και χορηγού του συλλόγου Κώστα Χριστοδούλου (ιδιοκτήτη του καταστήματος επικοινωνιών On Air στη Λάρισα):
Μαντές Αλέξανδρος τον φορητό πομποδέκτη του συλλόγου,
Κοντοκώστας Κων/νος τον φορητό πομποδέκτη του Κ. Χριστοδούλου,
Σακελλαρίου Στέφανος τη μαγνητική βάση κεραίας,
Τσιγαρίδας Παναγιώτης, το εξωτερικό μεγάφωνο και
Ζαχαράκης Ηλίας την κεραία αυτοκινήτου.
Η συνέχεια δόθηκε στον εξωτερικό χώρο των γραφείων, στην ταβέρνα του Βλαχάκη με τα εξαιρετικά εδέσματα.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία και του χρόνου πάλι όλοι μαζί.
 

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή βασιλόπιτας 2017 – Πρόσκληση

vasilopita-2017Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, στην κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ., στα γραφεία της στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Δημητρίου (έναντι πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής).

Θα είναι χαρά μας να σας ανταμώσουμε ξανά. Ελπίζουμε και αυτή η Ραδιοσυνάντηση να φέρει εσωτερική ζεστασιά, για αμοιβαία συλλογική προσφορά.
Σας περιμένουμε όλους........!!!

ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή βασιλόπιτας 2016 - Απονομή πτυχίων

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου 2016, στα γραφεία του συλλόγου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η επίδοση των Πτυχίων Ραδιοερασιτέχνη και των Αδειών Λειτουργίας σταθμού ασυρμάτου, στους νέους ραδιοερασιτέχνες που επέτυχαν στις εξετάσεις του Β' εξαμήνου του 2015.
Πολλοί ραδιοερασιτέχνες - μέλη του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ παρέστησαν ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Καρδίτσας καθώς και ο Πρόεδρος με τον Ταμία του Ορειβατικού Χιονοδρομικού Ομίλου Καρδίτσας. Στην εκδήλωση παρέστη και ο γνωστός Λαρισαίος έμπορος ραδιοερασιτεχνικού εξοπλισμού και μέλος του συλλόγου Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, ο οποίος και πρόσφερε τέσσερα (4) δώρα (εξωτερικό μεγάφωνο, μικρομεγάφωνο, 12μ. κάθοδο RG-213 και μία κεραία mobile VHF-UHF Nagoya) για τους τυχερούς της πίτας. Δώρο (βιβλίο) επίσης προσέφερε και ο πατήρ Ιωάννης Μάνταλος (SV4IMI). 
Στην κλήρωση που επακολούθησε για τα έξι (6) συνολικά δώρα, τυχεροί αναδείχτηκαν, ο π. Ιωάννης Μάνταλος που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη του συλλόγου, η νέα ραδιοερασιτέχνης Τασιοπούλου Όλγα, η οποία είναι και η μικρότερη ραδιοερασιτέχνης στην Καρδίτσα, το εξωτερικό μεγάφωνο πομποδέκτη, ο Καλαντζής Βασίλειος το μικρομεγάφωνο, ο νέος ραδιοερασιτέχνης Σολούκος Αλέξανδρος το βιβλίο, ο επίσης νέος ραδιοερασιτέχνης Γαλάνης Παναγιώτης την κάθοδο και τέλος και πάλι νέος ραδιοερασιτέχνης ο Αντωνίου Κωνσταντίνος την κεραία αυτοκινήτου.
Στη συνέχεια στην παρακείμενη ταβέρνα "τα εργατικά" ακολούθησε το καθιερωμένο πλέον φαγοπότι, με το οποίο τελείωσε αυτή η ευχάριστη και χαρούμενη βραδιά.
Καλή ραδιοερασιτεχνική χρονιά σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι πάλι εδώ με ακόμα περισσότερους νέους ραδιοερασιτέχνες.
 

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή βασιλόπιτας 2016 – Πρόσκληση

vasilopita-2016Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, στην κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ., στα γραφεία της στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Δημητρίου (έναντι πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η επίδοση των Πτυχίων και των Αδειών στους νέους ραδιοερασιτέχνες που επέτυχαν στις εξετάσεις του Β' εξαμήνου 2015.
 

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή βασιλόπιτας 2015

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2015 της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου 2015, στα γραφεία του συλλόγου. 
Αρκετά μέλη του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά. 
Τυχεροί της βραδιάς ο Κωνσταντίνος Ζαχαρής (SY4ASF) που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη, δώρο του συλλόγου και ο Κούμπος Χρήστος (SY4ASG) που κέρδισε ένα φορητό ραδιόφωνο all band, δώρο του καταστήματος ON-AIR του φίλου Κώστα Χριστοδούλου (SV4IKA).

 

 

sigjrr

 

 

Κοπή βασιλόπιτας 2015 - Πρόσκληση

vasilopita-2015-550x267

 

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας προσκαλεί τα μέλη της
στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2015, που θα γίνει
την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου.
 

 

 

sigjrr

 

 

random_10.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
584144
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.229.142.175