Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας XCM

 

 

2022-05-23 oreini podilasia xcmΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM

23 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο ιστορικό Πετρίλο Αργιθέας.

Ο Δήμος Αργιθέας με έγγραφο του, ζήτησε την συνδρομή μας για την κάλυψη της διαδρομής, ώστε να υπάρχει ασύρματη επικοινωνία ανάγκης.

Χθες με τον SV4GDE και την βοήθεια της Βασιλικής και του Στέλιου, κάναμε αυτοψία στην περιοχή που θα διεξαχθεί ο αγώνας, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός για την επικοινωνιακή κάλυψη του αγώνα και τις θέσεις των σταθμών ασύρματου.

…..

24 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM

Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, όπως προαναφέρθηκε, θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο Πετρίλο Αργιθέας.

Ο Δήμος Αργιθέας ζήτησε την συνδρομή μας, ώστε να υπάρχει ασύρματη επικοινωνία κατά μήκος της διαδρομής, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα

Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσα από τα μέλη είναι διαθέσιμα να συνδράμουν να μας ενημερώσουν.

Το βράδυ της Πέμπτης στο σύλλογο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Καλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να είναι παρόντες.

….

28 Μαΐου 2022

Η ομάδα υποστήριξης επικοινωνιών του XCMarathonNationalChampionships 2022 που θα διεξαχθεί στο Πετρίλο Αργιθέας, αναχωρεί στις 6:45 το πρωί της Κυριακής 29/5/2022 από τα γραφεία του συλλόγου.

Όσοι συμμετάσχουν πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα.

29 Μαΐου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου. στο Πετρίλο της Αργιθέας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon (XCM), που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αργιθέας.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τον Δήμο να συνδράμει στις επικοινωνίες, με την εγκατάσταση σταθμών ασυρμάτου κατά μήκος της διαδρομής, ώστε να εξασφαλιστεί η επικοινωνία για την ασφαλή έκβαση του αγώνα.

Πράγματι μετά από προηγούμενη αυτοψία στην περιοχή, μέλη της Ραδιολέσχης, σε συνεργασία με την Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας και της Λέσχη 4Χ4, τοποθετήθηκαν σε προεπιλεγμένα σημεία της διαδρομής. Η παρουσία τους κρίθηκε, εκ του αποτελέσματος, αρκετά σημαντική, καθώς η μεταβίβαση της πληροφορίας για τα δύο ατυχήματα που συνέβησαν, ήταν άμεση προς το κέντρο συντονισμού και επίσης άμεση ήταν και η ανταπόκριση του γιατρού του αγώνα, της παρισταμένης ιατρού και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δήμητρας Νάτσινα και των διασωστών του ΕΚΑΒ, ώστε να κινηθεί άμεσα η ομάδα διάσωσης της ΕΟΔ Καρδίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματισμένους αθλητές και την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά τους στο σημείο τερματισμού του αγώνα, όπου τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου, αλλά και στα μέλη της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας και της Λέσχης 4Χ4, που με άριστη συνεργασία καταφέραμε και φέραμε σε πέρας την επικοινωνιακή και όχι μόνο, κάλυψη του αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου, τους Αντιδημάρχους Μπάμπη Πούλιο, Κώστα Γραμμένο και Αθανάσιο Καραγεώργο, για την υπέροχη φιλοξενία τους.

 

 

 
 

sigjrr

 
 

5ος Πλαστήριος δρόμος 11-5-2022

 

2022-05-11 5os plastirios dromos

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΟ

Την Κυριακή διεξάγεται ο 5ος Πλαστήριος δρόμος. Προκειμένου να συνδράμουμε στις επικοινωνίες ασφάλειας του αγώνα, παρακαλούνται τα μέλη για την συμμετοχή τους.

Ενημέρωση συμμετοχής μέχρι αύριο το απόγευμα.

….

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε ο 5ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη συνεργασία των Αθλητικών Συλλόγων Καρδίτσας, ''Φωκιανός'', ''Ωρίων'' και Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 1000 άτομα, δρομείς και παιδιά κάθε ηλικίας, που έτρεξαν στις τρεις διαδρομές των 1.000 μέτρων, των 5.000 μέτρων και των 10.000 μέτρων.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας που από το 2016 στον 1ο Πλαστήριο Δρόμο, αδιαλείπτως καλύπτει τις επικοινωνίες κατά μήκος της διαδρομής, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και ασφάλεια των αθλητών, ήταν και πάλι παρούσα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας που συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχή κάλυψη του αγώνα.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τον αγώνα, όπως καταγράφηκαν από τοπικά ΜΜΕ:

https://fb.watch/d2b0sdNei_/

https://fb.watch/d2b2WQfh1l/

https://www.facebook.com/1147878990/videos/1368284740312819/

https://www.youtube.com/watch?v=Qo4eg6PSR_Y

https://www.youtube.com/watch?v=GTZNm0FnebU

https://fb.watch/d2bRdb6Hka/

https://fb.watch/d2bYlXC8mm/

https://fb.watch/d2b_WfhI8Q/

 

 

 
 

sigjrr

 
 

4ος Πλαστήριος Δρόμος

2019-04-14-plastirios-1

 
Την Κυριακή 14 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του, ζητήθηκε από το Δήμο η συνδρομή του συλλόγου μας.
Για το λόγο αυτό, η Ραδιολέσχη Καρδίτσας θα καλύψει επικοινωνιακά τον αγώνα, με σταθμούς ασυρμάτου που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής, ενημερώνοντας το κέντρο για οποιοδήποτε πρόβλημα ή γεγονός συμβεί.
Κατόπιν τούτου καλούνται τα μέλη που είναι διαθέσιμα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα 8/4, ώστε να γίνει έγκαιρα ο σχεδιασμός.
Οι ώρες που θα απασχοληθούν είναι από 08:00 το πρωί μέχρι 12:00 (το αργότερο) το μεσημέρι.
 
.........................
 
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος, με συμμετοχή 2.100 περίπου δρομέων. Περιλάμβανε 3 διαδρομές, 1000, 5000 και 10000 μέτρων. 
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Δήμου Καρδίτσας, συμμετείχε στην υποστήριξη του αγώνα, παρέχοντας τηλεπικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Για το λόγο αυτό στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, όπου και ο τερματισμός, κέντρο επικοινωνιών και σε συνεργασία με τη Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, έγινε διασπορά των διατιθέμενων μελών κατά μήκος της διαδρομής, σε σταθερά σημεία ή εποχούμενοι, ώστε να υπάρχει διαρκής επιτήρηση και επικοινωνία.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, τόσο για την οργάνωση, όσο και για την υποστήριξή του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, αλλά και της Λέσχης 4Χ4 Καρδίτσας και της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας, που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν ώστε να υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα.
 
 
 2019-04-14-plastirios-2
 
 

sigjrr

 
 

3ος Πλαστήριος δρόμος

2018-05-20-3os-plastirios

 
3ος Πλαστήριος δρόμος - ανακοίνωση
Ανακοινώνεται στα μέλη που θα συμμετάσχουν στην υποστήριξη του αγώνα, ότι θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 7:50 το πρωί στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να γίνει η ενημέρωση από την Τροχαία και εν συνεχεία να τοποθετηθούν στις θέσεις τους. 
Επίσης τα μέλη που θα επιφορτιστούν με την εγκατάσταση του κέντρου επικοινωνιών του αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία από τις 7:00.
 
-------
 
Ο 3ος Πλαστήριος δρόμος πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 20/5/2018 στην Καρδίτσα. Ένας αγώνας που τείνει να γίνει θεσμός και στον οποίον φέτος συμμετείχαν 1500 περίπου αθλητές κάθε ηλικίας.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας για ακόμη μία φορά ήταν εκεί για να παράσχει επικοινωνιακή υποστήριξη για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Η επιτροπή Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών, σχεδίασε και οργάνωσε την επικοινωνιακή κάλυψη του αγώνα, ώστε αυτός να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κανένα συμβάν.
Η άψογη συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας και τις εθελοντικές οργανώσεις Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και Παράρτημα Καρδίτσας της Ε.Ο.Δ., δημιούργησαν ένα δίχτυ ασφάλειας του αγώνα, με άριστα αποτελέσματα.
Να μεταφέρω εδώ τις ευχαριστίες του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου, αλλά και του Υποδιοικητή του Τ.Τ.Καρδίτσας, Αστυνόμου Β' κ. Τηλέμαχου Σωτηρόπουλου για την άριστη συνεργασία και την επιτυχή έκβαση του αγώνα.
Η επιτροπή Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών ευχαριστεί τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και των άλλων συλλόγων που συνεργαστήκαμε, για την συνδρομή τους στην επίτευξη της άρτιας επικοινωνιακής κάλυψης του αγώνα, που έτυχε πολλών θετικών σχολίων και από αθλητές και από επισκέπτες.
 
 
 Συνέντευξη τύπου για τον 3ο Πλαστήριο Δρόμο
 
 
 
 3ος Πλαστήριος Δρόμος - Εκκίνηση και τερματισμός 10.000 μέτρα
 
 
 
 Εκκίνηση για τον 3ο Πλαστήριο Δρόμο - 5.000 μέτρα
 
 
 
 3ο Πλαστήριος Δρόμος - 1.000 μέτρα για παιδιά
 
 
 
 Απονομές 5.000 και 10.000 μέτρων στον 3ο Πλαστήριο Δρόμο
 
 
 

sigjrr

 
 

2ος Πλαστήριος δρόμος

 

 2017-05-21-2os-plastirios
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 800, διεξήχθη σήμερα Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στην Καρδίτσα, ο 2ος Πλαστήριος Δρόμος, Στην κυριολεξία μιλάμε για τέσσερεις δρόμους, 1000 μ. για παιδιά, 2000 μ για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, 5000μ. και 10000μ.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας σε συνεργασία με την Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και το παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ανέλαβαν την επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής αλλά και την ασφαλή έκβασή της. Υπό τον γενικό συντονισμό του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας καταφέραμε να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια και χωρίς κανένα απρόοπτο.
Η Επιτροπή Εκτάκτων Αναγκών της Ραδιολέσχης Καρδίτσας ευχαριστεί όλα τα μέλη της Ραδιολέσχης και φίλους της Λέσχης 4Χ4 και της ΕΟΔ που συμμετείχαν για την πολύτιμη βοήθειά τους.
 
 
 2ος Πλαστήριος δρόμος - Αγώνας 10 χλμ …
 
 
 2ος Πλαστήριος δρόμος - Αγώνας στην πόλη …
 
 

2ος Πλαστήριος δρόμος - Ανακοίνωση

 2017-05-21-2os-plastirios
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Από το Δήμο Καρδίτσας λάβαμε έγγραφη ενημέρωση για τη διεξαγωγή του 2ου ΠΛΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, με την οποία ζητείται η συνεργασία μας κατά την διεξαγωγή του.
Η συνεισφορά του συλλόγου μας έγκειται, όπως και στον 1ο αγώνα, στην παροχή τηλεπικοινωνιακής κάλυψης κατά μήκος της διαδρομής για την ασφαλή διεξαγωγή του.
Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη που είναι διαθέσιμα να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 1752017, ώστε να οριστούν τα σημεία τοποθέτησής τους. Επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές και οι τοποθετήσεις, θα γνωστοποιηθούν στο Τμήμα Τροχαίας που θα έχει το συντονισμό και την ευθύνη της ασφάλειας του αγώνα. 
 Εννοείται ότι μετά τη γνωστοποίηση αυτή, τα σημεία τοποθέτησης είναι δεσμευτικά για το σύλλογο.
Παναγιώτης Μανώλης (SV4GEG)
Έφορος ΟΕΑ
 
 
 ........
 
 
Την Κυριακή 21 Μαΐου ο 2ος Πλαστήριος Δρόμος - Αναλυτικά η προκήρυξη
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 14:15
 
Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ, 2000μ. για ΑμεΑ( με καρότσι) και 1000μ. για παιδιά, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) και τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων λαϊκού μαζικού Αθλητισμού και υπεραποστάσεων, καθώς και του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Μα'ί'ου 2017. 
Τόπος διεξαγωγής: 10 χλμ. : Αφετηρία πριν την αναρρυθμιστική λίμνη και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας (Κεντρική)
5 χλμ.: Αφετηρία από “Χίλια Δένδρα” και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας.
2000μ για ΑμεΑ(με καρότσι): Αφετηρία Ταυρωπού (Υδατόπυργος) και μέσω Καραϊσκάκη - Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας .
1000μ για παιδιά: Αφετηρία Καραϊσκάκη (ύψος Μασούτη) και μέσω - Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας .
Αξίζει να επισημάνουμε πως η διαδρομή στα 5χλμ και 10χλμ, προσφέρεται για καλές επιδόσεις και νέα ρεκόρ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ 
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες, εφόσον έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Οι συµµετέχοντες γνωρίζουν και αντιλαµβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εµπεριέχει η συµµετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζηµιές ή φθορά στην υγεία τους. Κάθε δροµέας συµµετέχει στη διοργάνωση οικειοθελώς και µε δική του ευθύνη. Έχει την πλήρη ευθύνη της συµµετοχής του όσον αφορά σε θέµατα υγείας, φυσικής του κατάστασης και της ικανότητάς του να πάρει μέρος στον αγώνα. 
Η υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συµµετοχής για τους ανήλικους εµπεριέχει και υπεύθυνη δήλωση του γονέα προκειµένου να δοθεί η συναίνεσή του, για τη συµµετοχή στον αγώνα και η ακριβής ηµεροµηνία γέννησης του δρομέα .
Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση τραυµατισµού, ζηµιάς, κλοπής ή άλλου είδους φθοράς που µπορεί να υποστεί συµµετέχοντας στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ 
Κατά μήκος της διαδρομής η Αστυνομία θα φροντίσει για την ασφάλεια των δρόμων και των αθλητών. Επίσης, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές ποδηλάτες – μοτοσικλετιστές, εθελοντές δρομείς με οχήματα θα στηρίζουν τους δρομείς και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ό,τι τυχόν παρουσιαστεί. 
Κατά μήκος της διαδρομής θα ακολουθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΕΠΑΘΛΑ- ΔΩΡΑ
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια, μπλουζάκια και δίπλωμα στον τερματισμό. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες, οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις κατηγορίες. Οι κατηγορίες θα σχηματιστούν ανά δεκαετία. Στον αγώνα των 1000μ θα δοθούν κύπελλα στα 3 πρώτα αγόρια και στα 3 πρώτα κορίτσια. Η συμμετοχή στα 1000μ θα είναι για παιδιά ως 12 χρονών. 
Στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο, στους άλλους δύο μετάλλιο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Για ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. Επιβεβαίωσης 6984993437 έως και τη Δευτέρα 15/05/2017.
Ατομικές δηλώσεις συμμετοχής (για παιδιά και ΑμεΑ) δύο (2) ώρες πριν την έναρξη των αγώνων στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στον τερματισμό, στην πλατεία Ελευθερίας. Για τους αγώνες 10χλμ και 5χλμ δεν θα γίνουν εγγραφές πριν την έναρξή τους, λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτ. Αντωνίου, καθώς και στον Πρόεδρο του ΣΔΚ κ. Βησσάρη Ζησόπουλο στα τηλ.: κ.Αντωνίου: 6973987593 κ. Ζησόπουλος: 6984993437
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ 
Οι συμμετέχοντες δρομείς θα βρίσκονται 2 ώρες πριν την εκκίνηση στην πλατεία Ελευθερίας, απ' όπου θα γίνει η μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης με λεωφορείο και με ευθύνη του Δήμου Καρδίτσας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
09:00 π.μ. Ο αγώνας 1000μ για παιδιά 
09:10 π.μ Ο αγώνας 2000μ για ΑμεΑ (με καρότσι)
10.00 π.μ. Ο αγώνας 5χλμ
10.30 π.μ. Ο αγώνας 10 χλμ
ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 
Εθελοντές θα προσέχουν τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ελευθερίας, απ' όπου θα τα παίρνουν οι δρομείς μετά τον τερματισμό.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΑΝΔΡΩΝ
1η έως 19 ετών
2η 20 έως 29
3η 30 έως 39
4η 40 έως 49
5η 50 έως 59
6η 60+ 
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η έως 19 ετών
2η από 20 έως 39 ετών 
3η 39+ 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους (ΔΩΡΕΑΝ)
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική. 
Ο Πλαστήριος Δρόμος θα πραγµατοποιηθεί την ηµέρα που έχει οριστεί ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωµα ο Δήμος Καρδίτσας να αποφασίσει την αναβολή ή την ακύρωση του αγώνα. 
Οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωµα σε ολική ή µερική αποζηµίωση για το λόγο αυτό.
Ο γονέας – κηδεµόνας µπορεί να παραλάβει τον αριθµό συµµετοχής του παιδιού του, µε την επίδειξη αστυνοµικής ταυτότητας ή άλλου νόµιµου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης).Σε περίπτωση παραλαβής αριθµού από άλλον εκπρόσωπο, απαιτείται εξουσιοδότηση από το γονέα-κηδεµόνα και η επίδειξη της αστυνοµικής ταυτότητας ή άλλου νόµιµου εγγράφου ταυτοποίησης του εκπροσώπου. 
Όροι Συµµετοχής την ηµέρα του Αγώνα: 
Οι δρομείς οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών και του προσωπικού της διοργάνωσης. 
Ο αριθµός συµµετοχής είναι προσωπικός και δεν µεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δροµέα σε καµιά περίπτωση. 
Οι συµµετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από τους διοργανωτές του αγώνα κατά την παραλαβή του αριθµού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. 
Η πρόσβαση στη διαδροµή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερµατισµού δεν επιτρέπεται σε καµιά περίπτωση σε µη εγκύρως εγγεγραµµένους δροµείς (άτοµα χωρίς εµφανή έγκυρο αριθµό συµµετοχής).
Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου 10χλµ. έχει οριστεί στις δύο (2) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα (10.30). Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου 5χλµ έχει οριστεί στα 60 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα( 10:00 ). Το όριο ολοκλήρωσης του δρόμου 1000µ. για παιδιά έχει οριστεί στα 15 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα (09:00).
Το όριο ολοκλήρωσης του δρόµου για τα ΑµεΑ 2000µ. έχει οριστεί στα 30 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα (09:10). 
Όσοι δρομείς δεν καταφέρουν να τερµατίσουν µέσα στα ανωτέρω όρια, οφείλουν να ελευθερώσουν τις διαδροµές του αγώνα, ανεβαίνοντας στο πεζοδρόµιο και σε περίπτωση που επιθυµούν να συνεχίσουν, να αγωνίζονται µε δική τους ευθύνη. Η συµµετοχή στον αγώνα σηµαίνει αποδοχή των παραπάνω όρων. 
Οι εγγραφές θα ανοίξουν προσεχώς με νεότερη ανακοίνωσή μας.
 

13ος Τιτάνιος δρόμος στον Παλαμά

2016-10-23-titanios-dromos

13ος Τιτάνιος Δρόμος την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική πλατεία Παλαμά...
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές να παράσχει επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής. Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του συλλόγου που είναι διαθέσιμα να επικοινωνήσουν με τον Αλέξη Μαντέ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ 20 Οκτ. 2016 για να γίνει έγκαιρα το σχετικό πλάνο δραστηριοποίησής μας και να ενημερωθούν για την μετακίνησή μας στο σημείο.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6979631378  Αλέξης Μαντές.....

 

 

sigjrr

 

 

Ο 1ος Αγώνας Δρόμου "Ηρώων των Αιθέρων".

2016-08-21-agwnas-aitherwn
.
Επικοινωνιακή υποστήριξη του αγώνα από τη Ραδιολέσχη.
 
Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ηρώων των Αιθέρων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στη μνήμη τριών νέων ανθρώπων, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρεντίνα και χάθηκαν στους αιθέρες εκπληρώνοντας επάξια το στρατιωτικό τους καθήκον. Ο υποσμηναγός Παρούσης Νικόλαος (04/11/1998 – Mirage 2000 Σκάλα Ωροπού), ο ανθυποσμηναγός Παρούσης Κωνσταντίνος (11/01/1996 – Α-7Η Μυρτώο Πέλαγος) και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου (11/02/2016 – Agusta Bell 212 Κίναρος) με τόπο καταγωγής την Τ.Κ. Ρεντίνας του Δήμου Σοφάδων έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.
 
> Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων - αεροπλάνο ώρα 10:30 π.μ.
> Αγώνας 12.000 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ. 
Εκκίνηση Ρεντίνα – Αεροπλάνο από το μνημείο των Πεσόντων 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
> Αγώνας 3.000 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 μ.μ. 
Εκκίνηση 3000 πριν τη Λουτροπηγή 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
> Αγώνας 1500 m 
Ώρα εκκίνησης 11:00 μ.μ. 
Εκκίνηση 1500 πριν τη Λουτροπηγή 
Τερματισμός Πλατεία της Λουτροπηγής 
 
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές να παράσχει επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής. Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του συλλόγου που είναι διαθέσιμα να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι αύριο 20/8/2016 το μεσημέρι για να γίνει έγκαιρα το σχετικό πλάνο δραστηριοποίησής μας και να ενημερωθούν για την μετακίνησή μας στο σημείο.
.
.
.
.
.
.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στην είσοδο του ιστορικού χωριού Ρεντίνα του Ν. Καρδίτσας, η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των τριών παληκαριών των ενόπλων δυνάμεών μας που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος και κατάγονταν από τη Ρεντίνα. Του Πλοιάρχου Ελευθερίου Ευαγγέλου, του οποίου έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, που έπεσε με ελικόπτερο Agusta Bell 212 στις 11/2/2016 στη νησίδα Κίναρος των Δωδεκανήσων κατά τη διάρκεια άσκησης, του Ανθυποσμηναγού Κωνσταντίνου Παρούση που έπεσε στις 11/01/1996 κατά τη διάρκεια διατεταγμένης πτήσης με αεροσκάφος Α-7Η Corsair στη θαλάσσια περιοχή του Πεδίου Βολής Καράβια στο Μυρτώο Πέλαγος και του Υποσμηναγού Νικολάου Παρούση που έπεσε στις 4/11/1998 με αεροσκάφος Mirage 2000 στη Σκάλα Ωρωπού λόγω βλάβης του πηδαλίου, έπειτα από απεγνωσμένες προσπάθειες να το οδηγήσει σε μη κατοικημένη περιοχή.
Στη συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση του 1ου Αγώνα Δρόμου Ηρώων των Αιθέρων, με διαδρομή 12 χιλιομέτρων, στη μνήμη των τριών ανωτέρω αξιωματικών με τερματισμό στην πλατεία της Λουτροπηγής.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τους διοργανωτές για την παροχή τηλεπικοινωνιακής κάλυψης της διαδρομής, για την ασφαλή διεξαγωγή του.
Σε συνεργασία με τα μέλη της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας καταφέραμε να ολοκληρωθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια.

 

 

sigjrr

 

 

"Ημέρες ποδηλάτου" 17 Απριλίου 16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Επειδή ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος που διεξήχθη σήμερα, αποτελεί πλέον παρελθόν, καιρός να προετοιμαζόμαστε και για τα επόμενα.
Την Κυριακή 17-4-2016 στις 11.30 το πρωί, ο Δήμος Καρδίτσας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Ημέρες ποδηλάτου" που διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. και Δ.Ε. και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας, θα πραγματοποιήσει ποδηλατοδρομία με την εξής διαδρομή: Κεντρική πλατεία – οδός Μπλατσούκα – οδός Φαναρίου – βόρεια περιφερειακή οδός – οδός Ταυρωπού – οδός Αλευάδων – οδός Ολύμπου – οδός Κουμουνδούρου – Κεντρική πλατεία.
Για την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ραδιολέσχης Καρδίτσας.
Για το λόγο αυτό καλούνται τα μέλη να δηλώσουν, οπωσδήποτε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 14-4-2016, την συμμετοχή τους στην ομάδα που θα καλύψει τον αγώνα.
Επειδή η διαδρομή πραγματοποιείται εντός της πόλης και υπάρχουν πολλές διασταυρώσεις, χρειαζόμαστε περισσότερα άτομα απ' ότι στον Πλαστήριο Δρόμο, δεδομένης μάλιστα και της πιθανής απουσίας της Λέσχης 4Χ4 σε άλλη εκδήλωση.
Παρακαλούμε για την μαζική συμμετοχή.
 
========================================
 
Ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στην Καρδίτσα οι εκδηλώσεις "Ημέρες ποδηλάτου", με την ποδηλατοδρομία στην οποία συμμετείχαν 803 ποδηλάτες, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. και Δ.Ε. και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας.
Από νωρίς το πρωί τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας ήταν εκεί για να στήσουν τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις, ώστε να υπάρχει επικοινωνία με όλα τα σημεία της διαδρομής και να εξασφαλιστεί η επιτυχής και ασφαλής διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας. Συνολικά 18 μέλη του συλλόγου, 1 στο κέντρο επικοινωνιών που στήθηκε στην πλατεία και 17 τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία κατά μήκος της διαδρομής, παρείχαν πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη της ποδηλατοδρομίας.
Με τη συνδρομή της Τροχαίας Καρδίτσας, μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας, δημιουργήθηκε ένα δίχτυ προστασίας που είχε ως αποτέλεσμα την ασφαλή έκβαση της ποδηλατοδρομίας.

 

 

sigjrr

 

 

1ος Πλαστήριος Δρόμος

 
ΠΡΟΣΟΧΗ ..!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
 
Την Κυριακή 10/4/2016 θα διεξαχθεί ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος, στον οποίον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των υπευθύνων του Δήμου Καρδίτσας, αναμένεται συμμετοχή περισσοτέρων των χιλίων ατόμων.
Ήδη σημαντικοί αθλητές (170 περίπου) που πρωταγωνιστούν στα αθλητικά δρώμενα της χώρας έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Στην Ραδιολέσχη Καρδίτσας ανατέθηκε η παροχή τηλεπικοινωνιακής υποστήριξης κατά μήκος της διαδρομής, για την ασφάλεια των αθλητών.
Ο αγώνας περιλαμβάνει 3 διαδρομές, 1.000 μ. με εκκίνηση ώρα 10.00 από την οδό Καραϊσκάκη περίπου στο ύψος με τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλιώτιδος (S/M Μασούτης), 5.000 μ. με εκκίνηση ώρα 10.30 από την επ. οδό Καρδίτσας - Μητρόπολης, περίπου στο ύψος της συμβολής με την επ. οδό προς Κρύα Βρύση (Ξενοδοχείο Θεσσαλικό Γκράντ) και 10.000 μ. με εκκίνηση ώρα 11.00 από την επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Μητρόπολης - Μοσχάτου, περίπου στο ύψος του διυλιστηρίου του Συνδέσμου Ύδρευσης.
Επειδή η διαδρομή είναι αρκετά μεγάλη και το σημαντικότερο υπάρχουν πολλές διασταυρώσεις οδών, απαιτείται σημαντικός αριθμός μελών ώστε να καλυφθεί επαρκώς η διαδρομή και να αποτραπεί κάθε πιθανό ατύχημα.
Για το λόγο αυτό ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, να δηλώσουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 7/4/2016 τη δυνατότητα συμμετοχής τους. 
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ, γιατί θα δοθούν τα ονόματα στην Τροχαία Καρδίτσας ώστε από κοινού να καταρτιστεί το διάγραμμα κάλυψης του αγώνα. Τα άτομα θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις υψηλού κινδύνου και ως εκ τούτου η παρουσία τους είναι δεσμευτική.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη θέση τους και τις συχνότητες επικοινωνίας, μετά τη δήλωση συμμετοχής τους.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
 
 =============================================
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Απριλίου 2016 με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, ο 1ος Πλαστήριος Δρόμος, που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας και περιλάμβανε 3 διαδρομές των 1.000 μέτρων, των 5.000 μέτρων και των 10.000 μέτρων.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε να καλύψει επικοινωνιακά τις διαδρομές του αγώνα ώστε αυτός να πραγματοποιηθεί με πλήρη ασφάλεια. Για το λόγο αυτό εγκαταστάθηκε στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας, όπου και ο τερματισμός, σταθμός ασυρμάτου ως βάση και τοποθετήθηκαν κατά μήκος των διαδρομών 11 στατικοί σταθμοί και 3 κινητοί, καθώς και 7 σταθμοί της Λέσχης 4Χ4 Καρδίτσας, κατά τρόπο ώστε να παρέχεται πλήρης επικοινωνιακή κάλυψη σχεδόν με κάθε σημείο της διαδρομής. Παράλληλα και με τους 3 σταθμούς της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αλλά και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο της "ΑΡΩΓΗΣ", δημιουργήθηκε ένα πλήρες δίκτυο προστασίας, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ευχαριστίες από τον Δήμαρχο Καρδίτσας και τον συντονιστή του αγώνα για την άρτια τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη.

 

 

sigjrr

 

 

random_30.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
116676
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.201.72.250