CQ WPX Contests : Αλλαγές ..!!

 

2020 -11-16-cq-wpx

 

 CQ WPX CONTEST

 

CQ WPX CONTEST - Σημαντικές αλλαγές κανονισμού και προσθήκη μιας νέας ενδιαφέρουσας κατηγορίας.
Μια νέα κατηγορία "Multi-Transmitter Distributed" προστίθεται στους διαγωνισμούς CQ World Wide WPX για να φιλοξενήσει καλύτερα τους χειριστές που επιθυμούν να ανταγωνιστούν ως ομάδα χωρίς να βρίσκονται όλοι στην ίδια φυσική τοποθεσία.
Σύμφωνα με τους Επιβλέποντες του διαγωνισμού CQ WPX, Bud Trench, AA3B (SSB και CW) και Ed Muns, W0YK (RTTY), η νέα κατηγορία θα επιτρέπει έως και έξι ξεχωριστούς σταθμούς σε διαφορετικές τοποθεσίες (αλλά όλοι εντός της ίδιας οντότητας DX και της ζώνης CQ) να λειτουργήσει ως μία συμμετοχή στο διαγωνισμό.
Αυτή η προσθήκη πήρε σάρκα και οστά ως απάντηση στην πανδημία Coronavirus, αλλά οι Trench και Muns λένε ότι η νέα κατηγορία θα είναι μόνιμη.
Επιπλέον, η βοήθεια ειδοποίησης QSO (QSO alerting assistance) θα επιτρέπεται τώρα σε όλες τις κατηγορίες ενός χειριστή εκτός από τις κατηγορίες "Classic".
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον ξεχωριστές καταχωρίσεις ή αναγνώριση για τις κατηγορίες "Υποβοηθούμενη" έναντι "Μη υποβοηθούμενη" ("Assisted" vs. "Unassisted") και ότι όλες οι καταχωρήσεις επικάλυψης Κλασικών (Classic overlay entries) πρέπει να είναι χωρίς υποβοήθηση (Unassisted). 
Τέλος, οι κλασικοί σταθμοί επικάλυψης (Classic overlay stations) θα έχουν πλέον μέγιστο χρόνο λειτουργίας σε κάθε διαγωνισμό 24 ωρών αντί των προηγούμενων 36.
Οι αλλαγές στους κανόνες θα ισχύουν από την διοργάνωση των διαγωνισμών WPX το 2021, RTTY στις 13-14 Φεβρουαρίου, SSB στις 27-28 Μαρτίου και CW στις 29-30 Μαΐου. 
Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν αναλυτικά σύντομα στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού CQ WPX και του περιοδικού CQ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι αλλαγές θα ισχύσουν ΜΟΝΟ για τους διαγωνισμούς WPX και ΟΧΙ για τους διαγωνισμούς CQ World Wide (CQWW) DX.
 
random_25.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235872
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..23.22.236.90