VHF POSEIDON EVENT 15-16 Ιουλίου

Ανακοίνωση Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Λαυρίου

Αγαπητές/οί συνάδελφοι!

Μετά τη επιτυχή πορεία του VHFPOSEIDONEVENT από το 2019, όπου πραγματοποιείται το τρίτο  σαββατοκύριακο του Ιουλίου κάθε χρόνο, η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Λαυρίου προσκαλεί  και φέτος όλη τη ραδιοερασιτεχνική παρέα, να λάβει μέρος στο  VHFPOSEIDONEVENT που θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στις 15 και 16 Ιουλίου 2023.

Στο event μπορούν να συμμετάσχουν όπως πάντα όλοι οι αδειούχοι σταθμοί εντός Ελλάδος.

Φέτος, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις σας, σχετικά με τη χρήση διαφορετικού  τρόπου αναφοράς τοποθεσίας και βαθμολογίας, αποφασίσαμε ότι αντί του τοπωνυμίου της τοποθεσίας θα αναφέρεται το qthlocator.

Η ομάδα πιστεύει ότι όλοι, πλέον, μπορούν πολύ εύκολα να βρουν το locator τους online, ή από υπολογιστή ή από πολύ απλές εφαρμογές στο κινητό τους.

Έτσι η βαθμολογία πλέον θα υπολογίζεται βάσει της χιλιομετρικής απόστασης μεταξύ των locator.

Κανονισμοί VHFPOSEIDONEVENT 2023

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετέχει το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουλίου, στο VHFPOSEIDONEVENT, που διοργανώνει η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Λαυρίου.

Οι εκπομπές μας θα γίνουν από την θέση Προφήτης Ηλίας (υψόμ. 1485 μ.), όπου και το φερώνυμο εκκλησάκι, πάνω από τον οικισμό Φυλακτή της λίμνης Πλαστήρα (qthlocator: KM09th).

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, αλλά και όλους τους ραδιοερασιτέχνες που επιθυμούν, να συμμετάσχουν στο event.

Θα ακολουθήσουν οδηγίες πρόσβασης στην περιοχή και σχετικές με την παραμονή και διανυκτέρευση.

Αποτελέσματα

http://www.svzone.eu/2023/08/vhf-poseidon-event-2023.html

 

 

sigjrr

 
 
random_10.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1251012
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.144.25.74