Άσκηση Αντιμετώπισης Πυρκαγιάς στον Παλαμά

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2009 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παλαμά για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς σε βιομηχανικό χώρο. Η άσκηση έλαβε χώρα στο εκκοκκιστήριο της εταιρείας «Εκκοκκιστήρια Σερβωτών ΑΕΒΕ», στην είσοδο της πόλης του Παλαμά.
Σύμφωνα με το σενάριο στην παραπάνω βιομηχανία εξερράγη πυρκαγιά που κινητοποίησε τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παλαμά. Λόγω της έκτασης της φωτιάς και της επικινδυνότητας της κατάστασης εξαιτίας των υλικών που καίγονταν (βαμβάκι) απαιτήθηκε ενίσχυση των δυνάμεων με οχήματα και άνδρες από τις όμορες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Καρδίτσας, Μουζακίου και Σοφάδων.

Το συντονισμό των δυνάμεων ανέλαβε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας κ. Αντώνιος Πούλιος που προσήλθε στο χώρο ενώ την άσκηση επέβλεπε ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Γάτος.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, ως πιστοποιημένη Εθελοντική Οργάνωση ενταγμένη στο ΣΝΟ Καρδίτσας συμμετείχε στην άσκηση με πέντε (5) εθελοντές, την Κινητή Μονάδα Επικοινωνιών του συλλόγου και μία (1) φορητή μονάδα επικοινωνιών, με σκοπό να παράσχει εναλλακτική τηλεπικοινωνιακή κάλυψη στις δυνάμεις πυρόσβεσης σε περίπτωση προβλήματος την ίδιων μέσων επικοινωνίας.

random_26.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235994
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..34.206.1.144