Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας XCM

 

 

2022-05-23 oreini podilasia xcmΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM

23 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο ιστορικό Πετρίλο Αργιθέας.

Ο Δήμος Αργιθέας με έγγραφο του, ζήτησε την συνδρομή μας για την κάλυψη της διαδρομής, ώστε να υπάρχει ασύρματη επικοινωνία ανάγκης.

Χθες με τον SV4GDE και την βοήθεια της Βασιλικής και του Στέλιου, κάναμε αυτοψία στην περιοχή που θα διεξαχθεί ο αγώνας, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός για την επικοινωνιακή κάλυψη του αγώνα και τις θέσεις των σταθμών ασύρματου.

…..

24 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCM

Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, όπως προαναφέρθηκε, θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) στο Πετρίλο Αργιθέας.

Ο Δήμος Αργιθέας ζήτησε την συνδρομή μας, ώστε να υπάρχει ασύρματη επικοινωνία κατά μήκος της διαδρομής, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα

Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσα από τα μέλη είναι διαθέσιμα να συνδράμουν να μας ενημερώσουν.

Το βράδυ της Πέμπτης στο σύλλογο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Καλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να είναι παρόντες.

….

28 Μαΐου 2022

Η ομάδα υποστήριξης επικοινωνιών του XCMarathonNationalChampionships 2022 που θα διεξαχθεί στο Πετρίλο Αργιθέας, αναχωρεί στις 6:45 το πρωί της Κυριακής 29/5/2022 από τα γραφεία του συλλόγου.

Όσοι συμμετάσχουν πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα.

29 Μαΐου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου. στο Πετρίλο της Αργιθέας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon (XCM), που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αργιθέας.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας κλήθηκε από τον Δήμο να συνδράμει στις επικοινωνίες, με την εγκατάσταση σταθμών ασυρμάτου κατά μήκος της διαδρομής, ώστε να εξασφαλιστεί η επικοινωνία για την ασφαλή έκβαση του αγώνα.

Πράγματι μετά από προηγούμενη αυτοψία στην περιοχή, μέλη της Ραδιολέσχης, σε συνεργασία με την Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας και της Λέσχη 4Χ4, τοποθετήθηκαν σε προεπιλεγμένα σημεία της διαδρομής. Η παρουσία τους κρίθηκε, εκ του αποτελέσματος, αρκετά σημαντική, καθώς η μεταβίβαση της πληροφορίας για τα δύο ατυχήματα που συνέβησαν, ήταν άμεση προς το κέντρο συντονισμού και επίσης άμεση ήταν και η ανταπόκριση του γιατρού του αγώνα, της παρισταμένης ιατρού και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δήμητρας Νάτσινα και των διασωστών του ΕΚΑΒ, ώστε να κινηθεί άμεσα η ομάδα διάσωσης της ΕΟΔ Καρδίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματισμένους αθλητές και την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά τους στο σημείο τερματισμού του αγώνα, όπου τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου, αλλά και στα μέλη της Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας και της Λέσχης 4Χ4, που με άριστη συνεργασία καταφέραμε και φέραμε σε πέρας την επικοινωνιακή και όχι μόνο, κάλυψη του αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου, τους Αντιδημάρχους Μπάμπη Πούλιο, Κώστα Γραμμένο και Αθανάσιο Καραγεώργο, για την υπέροχη φιλοξενία τους.

 

 

 
 

sigjrr

 
 
random_05.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235624
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..54.144.233.198