Κοπή πίτας 2013 - Απονομή πτυχίων

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2013. Το γραφείο του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από ραδιοερασιτέχνες μέλη του συλλόγου που μέσα σε μια θερμή και ευχάριστη ατμόσφαιρα αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Προγραμματισμού & Διαφάνειας του Δήμου Καρδίτσας κ. Χαρίλαος Παπαδημητρίου και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αρμοδιοτήτων Αγροτικής Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & ΑΠΕ του Δήμου Καρδίτσας και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Μαρκινός (SV4FVM), ο οποίος είναι και συνάδελφος ραδιοερασιτέχνης και μέλος του συλλόγου. Επίσης τίμησε την εκδήλωση και ο γνωστός έμπορος ειδών ασύρματων επικοινωνιών της Λάρισας και καλός φίλος του συλλόγου κ. Κώστας Χριστοδούλου (SV4IKA) ο οποίος προσέφερε και ένα φορητό πομποδέκτη ως δεύτερο δώρο της βασιλόπιτας. Να αναφερθεί επίσης ότι τα δώρα της βασιλόπιτας ήταν τέσσερα, ένας φορητός πομποδέκτης από το σύλλογο, ένας φορητός πομποδέκτης προσφορά του κ. Χριστοδούλου και δύο ακόμη δώρα προσφορά του ιερέα π. Ιωάννη Μάνταλου.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Αυγέρης (SV4DDM) ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά, με Υγεία, Ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή Ευημερία.

Ο ιερέας π. Ιωάννης Μάνταλος (SV4IMI), ραδιοερασιτέχνης και μέλος του συλλόγου, αφού τέλεσε τη σχετική ευλογία έκοψε την πίτα και στη συνέχεια από τους εκπροσώπους του Δήμου Καρδίτσας, επιδόθηκαν στους νέους συνάδελφους ραδιοερασιτέχνες, που πέτυχαν στις εξετάσεις του Βʼ εξαμήνου 2012 που διενήργησε η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Καρδίτσας, τα Πτυχία Ραδιοερασιτέχνη και οι Άδειες Λειτουργίας Σταθμού Ασυρμάτου.

Η συνέχεια δόθηκε στο ταβερνάκι δίπλα από το γραφείο του συλλόγου όπου όλα μαζί τα μέλη του συλλόγου συνέχισαν αυτή την όμορφη και ευχάριστη βραδιά με την ευχή και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι εδώ.

 

 

sigjrr

 

 

random_03.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1280149
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.213.60.33