Κοπή πίτας 2016 - Απονομή πτυχίων

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου 2016, στα γραφεία του συλλόγου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η επίδοση των Πτυχίων Ραδιοερασιτέχνη και των Αδειών Λειτουργίας σταθμού ασυρμάτου, στους νέους ραδιοερασιτέχνες που επέτυχαν στις εξετάσεις του Β' εξαμήνου του 2015.
Πολλοί ραδιοερασιτέχνες - μέλη του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ παρέστησαν ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Καρδίτσας καθώς και ο Πρόεδρος με τον Ταμία του Ορειβατικού Χιονοδρομικού Ομίλου Καρδίτσας. Στην εκδήλωση παρέστη και ο γνωστός Λαρισαίος έμπορος ραδιοερασιτεχνικού εξοπλισμού και μέλος του συλλόγου Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, ο οποίος και πρόσφερε τέσσερα (4) δώρα (εξωτερικό μεγάφωνο, μικρομεγάφωνο, 12μ. κάθοδο RG-213 και μία κεραία mobile VHF-UHF Nagoya) για τους τυχερούς της πίτας. Δώρο (βιβλίο) επίσης προσέφερε και ο πατήρ Ιωάννης Μάνταλος (SV4IMI). 
Στην κλήρωση που επακολούθησε για τα έξι (6) συνολικά δώρα, τυχεροί αναδείχτηκαν, ο π. Ιωάννης Μάνταλος που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη του συλλόγου, η νέα ραδιοερασιτέχνης Τασιοπούλου Όλγα, η οποία είναι και η μικρότερη ραδιοερασιτέχνης στην Καρδίτσα, το εξωτερικό μεγάφωνο πομποδέκτη, ο Καλαντζής Βασίλειος το μικρομεγάφωνο, ο νέος ραδιοερασιτέχνης Σολούκος Αλέξανδρος το βιβλίο, ο επίσης νέος ραδιοερασιτέχνης Γαλάνης Παναγιώτης την κάθοδο και τέλος και πάλι νέος ραδιοερασιτέχνης ο Αντωνίου Κωνσταντίνος την κεραία αυτοκινήτου.
Στη συνέχεια στην παρακείμενη ταβέρνα "τα εργατικά" ακολούθησε το καθιερωμένο πλέον φαγοπότι, με το οποίο τελείωσε αυτή η ευχάριστη και χαρούμενη βραδιά.
Καλή ραδιοερασιτεχνική χρονιά σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι πάλι εδώ με ακόμα περισσότερους νέους ραδιοερασιτέχνες.
 

 

 

sigjrr

 

 

random_32.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1235437
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.238.62.119