Κοπή πίτας 2024

2024 vasilopita 605-426

Αύριο Πέμπτη 1/2/2024 στις 9 το βράδυ, κόβουμε την βασιλόπιτά μας. Μην ξεχαστεί κανείς.

Ευχαριστούμε τον NikosPrevolis και την CobraCenterLTD για την προσφορά του δώρου.

…………………………

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας έκοψε το βράδυ της Πέμπτης 1/2/2024 την βασιλόπιτά της.

Αρκετά μέλη συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του συλλόγου για να ανταλλάξουν ευχές, να συζητήσουν για ραδιοερασιτεχνικά και άλλα θέματα, αλλά και να γευτούν την θεσπέσια βασιλόπιτα δια χειρός Δημητρίου Ράγκου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε το μέλος του συλλόγου μας πατήρ Ιωάννης Μάνταλος.

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση ήταν παρών το μέλος και πρώην Πρόεδρος του συλλόγου μας Δημήτρης Παπούλιας, νυν Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας με την ιδιότητα του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Υγείας, Εθελοντικών Ομάδων και Πολιτικής Προστασίας. Το γεγονός ότι ένα μέλος του συλλόγου μας συμμετέχει και εκπροσωπεί τους πολίτες της πόλης μας, στο ανώτατο όργανο Διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας είναι ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογό μας.

Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν ο Θεοδωρόπουλος Φώτης SV4TBH που κέρδισε το φορητό πομποδέκτη AnyToneAT-D878UVGPS που προσέφερε η εταιρεία COBRACENTER και ο Ντούλιας Θωμάς SV4SLQ που κέρδισε μια Καινή Διαθήκη που προσέφερε ο πατήρ Ιωάννης Μάνταλος.

Ευχαριστούμε την εταιρεία CobraCenterLTD και τον Νίκο Πρεβόλη και τον πατέρα Ιωάννη Μάνταλο για την προσφορά των δώρων.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας και τις οικογένειές τους μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και αγάπη και του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι εδώ μαζί.

 
 

sigjrr

 
 
random_20.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1331632
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..3.139.81.115