16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδ.

2018-10-12-16h-emporoviotechniki

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετέχει και φέτος στην 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας. Από την Παρασκευή 12 μέχρι και την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, στο χώρο της έκθεσης στις παλιές καπναποθήκες Καρδίτσας, για να ενημερωθείτε για το σύλλογό μας, τις δραστηριότητες και τις δράσεις μας.
Προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες (μεταφορά υλικών, τοποθέτηση) για το στήσιμο του περιπτέρου μας στην έκθεση, αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία του (επαρκής και συνεχής παρουσία) παρακαλούνται τα μέλη που είναι διαθέσιμα να επικοινωνήσουν μαζί μου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σήμερα μετά το μεσημέρι. Παναγιώτης Μανώλης SV4GEG
 .................
Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, στην 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση της Καρδίτσας, σήμερα και αύριο από τις 10 το πρωί μέχρι 10 το βράδυ και Δευτέρα, Τρίτη από 5 το απόγευμα μέχρι 10 το βράδυ, να σας ενημερώσουμε για το ραδιοερασιτεχνισμό και θέματα πολιτικής προστασίας, αλλά και για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.
 .................
Έτοιμο το περίπτερό μας στην 16 Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας. Μετά από ένα 6ωρο εργασίας του SV4GDE και SV4GEG όλα είναι έτοιμα και περιμένουμε τα εγκαίνια της Έκθεσης που θα γίνουν από στιγμή σε στιγμή και στην συνέχεια την είσοδο του κοινού. Σας περιμένουμε.
 .................
Τέλος. Έπεσε απόψε η αυλαία της 16ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας. Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετείχε για 8η χρονιά, κατόπιν ευγενικής παραχώρησης περιπτέρου από το Επιμελητήριο Καρδίτσας, δηλώνοντας στους επισκέπτες την παρουσία του συλλόγου, ενημερώνοντάς τους για τον ραδιοερασιτεχνισμό, τις δραστηριότητες του συλλόγου, αλλά και θέματα πολιτικής προστασίας, αποκομίζοντας θετικά σχόλια τόσο για τη δράση μας, όσο και για την εμφάνιση του περιπτέρου μας. Θερμές ευχαριστίες στα μέλη που βοήθησαν στο στήσιμο του περιπτέρου, την μεταφορά των υλικών, την στελέχωσή του, καθώς επίσης και σε όσους μας επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

 

 
 

sigjrr

 
 
random_06.jpg
Greek English French German Italian Russian Spanish
1236015
(Since25Apr2012) Το_"ip"_σου_είναι_το..44.220.89.57